Pevačica i glumica Dženifer Lopez pleni pažnju gde god da se pojavi, nosila na sebi najskuplju i najraskošniju haljinu ili običnu trenerku.

Često u gradu možemo da je vidimo u društvu njenih blizanaca, trinaestogodišnje Eme i Maksa, a upravo je njena ćerkica već neko vreme na meti loših komentara.

Naime, voli da se oblači u široke krpice te ne "brine" previše o fizičkom izgledu (za razliku od većine devojaka njenih godina koje izgledaju 10 godina starije), a nedavno je i kosu obojila u nebesko plavu boju.

Na društvenim mrežama su se odmah pojavili užasni komentari korisnika koji, očito, ne odobravaju da ćerka Dženifer Lopez izgleda ovako.

dzenifer lopez sa cerkom
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Jadna, liči na tatu", "Na koga li je ovakva?", "Ono kada ti je mama Dženifer Lopez, a ti izgledaš ovako", glasili su samo neki od njih, a generalno su prestrašni za čitanje.

Žalosno je reći da mnogi ne znaju koliko je ova mlada dama učinila za samo trinaest godina života jer jedino što je vredno spomena je, očito, njen fizički izgled.

Ona je već napisala knjigu "Lord, help me" i radi na novoj knjizi za decu, o njenom pevačkom talentu ne treba ni raspravljati jer je na Super Bowlu nastupila zajedno s mamom i Šakirom, a izvođenje pesme "If Ain't Got You" pohvalila je i sama Ališa Kiz.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez

Uz to, aktivna je u humanitarnom radu. Sad su mamu i kći ponovo paparaci uslikali zajedno na ručku, a nadamo se da zli komentari više neće puniti društvene mreže.