Pevačica Dženifer Lopez (52) u nedelju je posetila Veneciju, a razlog dolaska bio je ivent modnog brenda Dolce & Gabbana. Družila se na reviji s poznatim svetskim facama; Hajdi Klum i njenim suprugom Tomom Kaulicom, Šeron Stoun...

Svoje obline naglasila je pantalonama sa cvetnim printom, koje je kombinovala s topom i krunom. Ni visoke potpetice nisu bile obične, a celu kombinaciju upotpunio je plašt.

I dok su se na društvenim mrežama fanovi prepirali oko toga je li na sebe stavila previše cvetnih uzoraka, onima oštrijeg oka nije promakla etiketa koja je vijorila na plaštu latino dive.

dzenifer lopez sa etiketom na garderobi
IPA / IPA / Sipa Press / Profimedia 

- Ima sto telohranitelja iza sebe, pa da ni jedan nije mogao da joj skrene pažnju i kaže... Kakav gaf zar niko od njih nema oči?  - konstatovali su jedni pratioci, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo "šetanje etiketa" stalno događa poznatim osobama.

-Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu-tvrde pojedini.

Takođe, postoje i oni koji veruju kako se namerno ostavi etiketa kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi se odeća kasnije mogla da se proda po još većoj ceni jer ju je nosila slavna osoba.

Instagram Dženifer Lopez u Veneciji

Podsetimo, Džej Lo je u aprilu ove godine prekinula veridbu s Aleksom Rodridezom (46) i sad je u vezi s glumcem Benom Aflekom (49), s kojim je pre 17 godina bila verena, ali je u Venaciju došla bez pratnje svog sadašnjeg partnera.