Spektakularna revija čuvenog dvojca Dolce & Gabbana obeležila je vikend za nama. Veliki broj slavnih ličnosti koji sarađuje sa poznatim brendom ovog vikenda boravio je u Veneciji, kako bi prisustvovali modnom spektaklu na Trgu Svetog Marka gde je organizovana modna manifestacija kakva do sada nije viđena.

Muzički performans pratio je sam događaj koji je okupio brojne dame - Dženifer Lopez, Hajdi Klum, Monika Beluči, Dodža Ket, Kiti Spenser, Šeron Stoun... samo su neka od imena koja smo mogli da vidimo na pomenutoj reviji.

monika beluci na dolce gabanna reviji
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dame su blistale u raskošnim kreacijama, a kao i obično, bilo je tu svega i svačega - od jednostavnih haljina, ali i onih raskošnih sa tilom, sve do elegantnih odela.

Veliku pažnju privukla je pojava Dženifer Lopez, koja je u Veneciju došla bez partnera Bena Afleka, a modne kombinacije koje su svima upale u oči su definitvno toalete Kortni Kardašijan i Hajdi Klum koje su providnim detaljima otkrile dosta toga. Njihova, ali i ostala izdanja slavnih dama pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Revija D&G u Veneciji okupila je brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike