Dženifer Lopez ne prestaje da privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Bilo da se nalazi na sceni, crvenom tepihu ili da je reč o opuštenoj šetnji ili odlasku restoran, latino diva uvek pleni svojim izgledom.

Džej Lo je to nedavno pokazala i na ulicama Los Anđelesa gde je uslikana sa svojim novim/starim dečkom Benom Aflekom i njihovom decom prilikom odlaska u "Magic Castl"e – magični klub koji se nalazi u Holivudu.

Za ovu priliku odabrala je relativno jednostavno, ali nosivo izdanje sastavljeno od košulje-haljine dugih rukava, plavim sandale sa visokom potpeticom i beku tašnicu.

Latino diva blistala je u plavoj Valentino halji dugih rukava iz Pre fall kolekcije za 2021. godine koja je napravljena pamučnog materijala, koji je inače vrlo prijatan za nošenje u letnim mjesecima.

Reč je o midi modelu košulje-haljine koji je vrlo lagan pa nas tako ne čudi činjenica što je jedan od najprodavanijih i nosivih modela.

LESE/RMBI/Biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez

Modna kuća Valentino savetuje na svojim službenim stranicama da rukave haljine podvrnete ukoliko želite neformalniji i ležerniji izgled, a taj savet je poslušala i Džej Lo.

Kombinaciju je začinila s sandalama američkog brenda Femme koje obožavaju holivudske zvezde. Na licu je nosila, zaštitnu plavu masku za lice, dok joj je kosa bila isfenirana na blage talase. Dženifer nas iz dana u dan oduševljava svojim stilom koji je gradila godinama, a kako je izgledala na početku karijere, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Kay Blake / Zuma Press / Profimedia, LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia Dženifer Lopez s početka karijere