Ne kažu za džabe - jednom supermodel, uvek supermodel. Ili je tako u slučaju Hajdi Klum, koja s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Evidentno je da nekadašnja manekenka uživa u ljubavi sa 17 godina mlađom rok zvezdom Tomom Kaulicem, gitaristom benda "Tokio Hotel", a primetno je i da u poslednje vreme često "časti" svoje pratioce golišavim izdanjima što njenom suprugu očigledno ni malo ne smeta.

Sada su par uslikali na ulicama Los Anđelesa, i zaista, nema ko se nije okrenuo za njima.

hajdi klum i tom kaulic prosetali su ulicama los andjelesa a nema ko se za njima nije okrenuo
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Supermodel Klum u poslednje vreme preferira kožu, a  za ovu priliku je nosila kožnu crnu suknju i kožnu jaknu. Ispod je imala košulju koju je otkopčala tek toliko da joj se naziru grudi. Na nogama je imala salonke od braon zmijske kože, koje su učinile da joj noge izgledaju još duže. Stajling je upotpunila malom, crnom Šanel torbicom.

hajdi je odusevila linijom u mini koznoj suknji
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Tom se obukao malo ležernije. Na crnu majicu i pantalone u istoj boji, obuo je leopard espadrile, a oboje su nosili crne maske preko lica.

Naravno, fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže, a komentari su se samo ređali.

"Ova žena ne stari", "Da li je moguće da je ovako zgodna", "Za sve koji su se pitali kako je uhvatila 17 godina mlađeg, eto kako!", "Ja ne vidim razloku između njih, čak mi Tom deluje starije na momente", "Žena procveta kad je srećna", "Ima skoro 50, a izgleda kao da ima 20, kako?"... samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama.

Podsetimo, Hajdi je u srećnom braku sa Tomom od 2019. godine koji je od nje mlađi 17 godina. Oni uživaju u ljubavi bez obzira na generacijski jaz. A za medije je već rekla da joj razlika od decenije i po ništa ne znači i da ne razmišlja o tome osim kad je pitanja novinara podstaknu na to, ili se pojave izrazito negativni komentari na mrežama.

Nekadašnji supermodel ima 48 godina, odnosno sve je bliža ulasku u šestu deceniju, ali na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe. Hajdi je zapravo još jednom dokazala da su godine samo broj, te da žena može da bude zavodljiva, lepa i seksi i u poznijim godinama.