Lenu Klum (16), ćerka slavne manekenke Hajdi Klum (47) fotografisala se za naslovnu stranu magazina "Glamour Germany", 20 godina nakon slavne majke koja je tada krasila naslovnicu.

Leni je izjavila da joj je dugo bila želja da se fotografiše za pomenuti magazin, ali da joj majka to ranije nije dopuštala.

- Sad napokon mogu da se bavim manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga, dodala je Leni i istakla kako joj je čast da bude na naslovnoj strani magazina na čijoj je prvoj naslovnoj bila njena majka.

"Hajdi je sigurno ponosna", "Leni je prelepa, "Kakva majka takva ćerka, Leni je prelepa", "Leni će da nasledi Haji, a možda i bude uspešnija od nje", "Leni je nerealno lepa, bukvalno izgleda kao lutka", samo su neki od komentara na Leninu naslovnicu.

Leni je krenula stopama slavne majke, radi sve više kampanja, a ona i Hajdi nedavno su zajedno "krasile" naslovnicu magazina "Vogue".

Hajdinoj naslendici predviđaju blistavu karijeru, a zbog njene lepote mnogi veruju da će uspeti da nasmaši slavu svoje majke.

Hajdi je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom s kojim se rastala nedugo nakon što je saznala da je trudna, a odgajio ju je pevač Seal.

Manekenka ima još troje dece, Henrija (15), Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pevačem Silom (57), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku.