Lepa Kiti Spenser bratanica je tragično nastradale ledi Dajane.

Pažnju javnosti skrenula je na sebe ponajviše nakon venčanja princa Harija i Megan Markl, kada su svi počeli da se raspituju o tada 27-godišnjoj lepotici koja je "ukrala šou".

Zapravo, iako su mnogi mišljenja da je ova devojka samo još jedno lepo lice koje je profitiralo i "probilo se" zahvaljujući vezama sa kraljevskom porodicom, istina je da, kad se malo više zagrebe površina, Kiti daleko više od samo još jedne lepotice u nizu.

Zapravo Kiti ne samo što je aktivna u modnom svetu, i muza je čuvenog dvojca Dolce&Gabbane, već je i visoko obrazovana, a njen izbor bila je psihologija, političke nauke i engleska književnost. Diplomske studije završila je u Londonu pa je magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima".

kiti spenser bratanica je pokojne princeze dajane
Shutterstock 

Iako njene studije nisu imale nikakve veze s modom, Kiti Spenser je završila u modnoj industriji, u kojoj je već postala vrlo ozbiljno ime. Ljubav prema modelingu nasledila je od svoje majke Viktorije, koja se takođe bavila manekenstvom.

Radila je sa svim velikim brendovima, a redovan je posetilac revija.

Međutim, ono o čemu se najviše pričalo je njen ljubavni život. Iako je dugo svoje veze krila od javnosti, jedno vreme bila je u vezi sa italijanskim tajkunom Nikolom Baratierijem, koji iza sebe ima propali brak i troje dece. Međutim, Kiti i Nikolo raskinuli su 2016. godine, a njega su nakon toga povezivali s britanskom glumicom Elizabet Harli.

Na kraju je sreću našla kraj 32 godine starijeg milijardera Majkla Luisa. Iako je trebalo da se venčaju u Italiji prošle godine, sve je stavljeno na čekanje zbog tadašnje situacije.

Nakon toga su je paparaci uslikali u šetnji sa izabranikom, a na ruci je blistao prsten od "samo" 300.000 evra.

kiti spenser je trebalo da se venca jos prosle godine
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Luis je inače i pet godina stariji od Kitinog oca, grofa Čarlsa Spensera. Ovaj tajkun rođen je u Južnoj Africi, a procenjuje se da je težak više od 80 milijardi funti.

Sada kada se situacija sa koronom konačno smirila, par je organizovao luksuzno slavlje nadomak Rima, a prisustvovale su i brojne slavne osobe.

O njihovom venčanju šuškalo se danima, a sve je otkriveno upravo zahvaljujući prijateljicama Kiti Spenser koje su okačile fotografije sa devojačke večeri.

kiti spenser devojacko vece
printscreen/instagram 

Kiti je zablistala u venčanici s potpisom, naravno, Dolce&Gabbane, a do oltara su je ispratila njena braća Luis Spenser, Viskont Altorp i Semjuel Aitken.

Kasnije se presvukla u prelepu plavu haljinu sa istim potpisom, a Kiti je prosto blistala u obe kreacije.

ledi kiti spenser kasnije se presvukla u raskosnu plavu haljinu
COBRA TEAM / IPA / MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na venčanju su bila i deca njenog novopečenog supruga iz prošlog braka, a Daily Mail piše kako je Kiti izgradila sjajan odnos sa svima. Sve je bilo ukrašeno u raskošnom stilu, a glamura na venčanju nije nedostajalo. Fotografije novog bračnog para tek će se pojaviti, a sudeći po objavama njenih prijateljica na društvenim mrežama, čini se kako su proslavljali do dugo u noć.