Monika Beluči i Karol Bukuet glumiće zajedno u filmu "Fantazijama", Stefana i Davida Foenkinoze. Ova komedija sastoji se iz šest prikaza i isto toliko parova koji sa humorom istražuju skrivene strane svojih želja.

Prilika da se ove dve inkarnacije lepote povere o svojoj ženstvenosti, zavodljivosti i profesiji nakon 50 godina, opis je najnovijeg filma koji nam pruža "Parizmeč" magazin, a koji će na humorističan i nesvakidašnji prikazati parove, njihove fantazije i eksperimente.

Glavne uloge poverene su lepim Italijankama, Moniki Beluči i Karol Buket, a slavna glumica je izjavila za portal "Njuz in 24" da je Karol razlog njenog učešća u ovoj crnoj-komediji u kojoj njih dve imaju intimne odnose na sahrani.

"Snimila sam ovaj film jer sam želela da poljubim Karol Buket. Ona puno priča i osmehuje se, ali uvek iz nje izbija oblik misterije koji me užasno privlači", rekla je Monika u intervjuu za pomenuti portal. Nakon toga, obe glumice su iznele svoje viđenje sporne scene na groblju.

"To je skoro klasika. Možemo dočarati grčki mit o Erosu i Tanatosu, strastvenoj ljubavi koja donosi smrt. Ovde se to dovodi do krajnosti. Film duhovito istražuje svačije "sramne" fantazije, obično skriveno ludilo. Svi mi imamo svoje probleme", ispričala je Monika, a zatim je svoje mišljenje iznela Karol Buket.

"Da li me to pali? Nimalo. Veoma sam tužan kada ode osoba koju volim. Da li sam ipak šokirana? Ne više od toga. Već sam poznavala ljude koji su vodili ljubav na grobljima. Drugi više vole crkve. Ideja o zabranjenom, o grehu može izazvati želju. Postoji nešto veoma uzbuđujuće u tome biti izvan uobičajnog. Zatim, pogledajte listu bizarnih fantazija: postoje stvari koje su mnogo luđe", rekla je Karol.

Kako su se glumice snašle i kakve će sve komentare izazvati ovaj flim, saznaćemo uskoro.

Youtube Monika Beluči nekad i sad