Poslednjih dana, mediji bruje o starijoj ćerki Monike Beluči - Devi Kasel, koja iako ima samo 16 godina već preti da postane velika svetska zvezda.

Pre nekoliko meseci našla se i na naslovnici francuskog izdanja magazina "Elle", Bazara i mnogih drugih, a nedavno je pozirala sa slavnom majkom na naslovnici Vogue-a.

Mnogu su u lepoj Devi prepoznali upravo taj specifičan seksepil koji je krasio njenu majku celog života, i komentarisali da, što je starija, sve više liči na Moniku.

Međutim, Deva ima i mlađu sestru Leoni (11), koju su Monika i Vensan dobili u 11. godini braka, a razveli su se kad je bila tek trogodišnjakinja.

Iako je glumački par preferirao da čuva svoje ćerke daleko od očiju javnosti, u poslednje vreme su malo popustili, pa je Deva počela da gradi manekensku karijeru, a Leoni se više ne skriva od paparaca.

monika beluci sa cerkama
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre nekoliko dana imali smo priliku da je vidimo dok se družila sa sestrom na balkonu u jednom hotelu u Portofinu, kada je devojčica fotografisala pet godina stariju Devu.

leoni je fotografisala devu na balkonu hotela u portofinu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Istog dana, paparaci su primetili Moniku Beluči s Leoni i jednom prijateljicom na ručku, a mnogi su primetili da devojčica prilično liči na svoju slavnu majku, kao i da je nasledila njen pogled.

Pogledajte u galeriji još Leoninih fotografija i procenite ko više liči na Moniku - ona ili njena starija sestra Deva.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Leoni Kasel, mlađa ćerka Monike Beluči