Glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sada bi se reklo da je njena lepa ćerka Deva Kasel na pravom putu da bude jednako uspešna kao i majka.

Naime, njih dve su opčinile Evropu zajedničkom naslovnicom italijanskog izdanja časopisa "Vog".

Zanimljivo je da je njihov položaj pažljivo osmišljen: Monika je postavljena tako da se implicira da dolazi vreme za nove generacije, a pravi primer novih lepotica koje su aktuelne u svetu mode jeste Deva Kasel.

Zajedničku naslovnicu Voga objavio je Vensan Kasel, otac Deve i bivši muž Monike Beluči, uz reči: „Porodične veze”.

Deva je od 2019. godine postala i te kako popularna i izašla iz majčine i očeve senke. Najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolče&Gabana", baš kao i majka, koja je godinama bila njihova zvezda.

Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina.

Iako crnokosa lepotica nije preslikana majka, nesumnjivo je da su duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom.

deva kasel
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Prelepa, kao i njena majka", "Preslikane ste", "Prelepa si devojka", "Savršena", "Kakva majka, takva ćerka", "Još si lepša od majke, nije ni čudo da te je krila godinama", samo su neki u moru sličnih komentara.

Više fotografija lepe Deve Kasel pogledajte u galeriji i sami procenite da li je lepša od svoje majke:

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči