Mladi glumac Danijel Mikelson peminuo je iznenada u svojoj 23. godini 4. jula, a od njega se opraštaju mnoge zvezde.

Njegova mlađa sestra, manekenka Meridit Mikelson, objavila je u ponedeljak tužne vesti o smrti brata na svom Instagramu.

„Moje srce je slomljeno i tako mi je teško da ovo pišem da ne znam šta uopšte i da kažem. Juče sam izgubila brata, mog najboljeg druga i drugu polovinu svog srca“, započela je emotivnu poruku Meridit i dodala:

„Ne postoji osoba na celom svetu koju sam više volela, i nema reči kojima bih mogla to da opišem. Poznavati ga značilo je voleti ga, imao je najsrećniji, najsjajniji osmeh suncem obasjane osobe koja je ikada postojala i tako sam srećna što je Bog odabrao mene da mu budem sestra tokom njegovog neverovatnog života“.

Mnoge poznate ličnosti ostavljale su poruke podrške i emotivne komentare ispod objave manekenke, a među njima Kaja Gerber, Patrik Švarceneger i mnogi drugi.

Uzrok Danijelove smrt još uvek nije utvrđen, a glumac je poznat po ulogama u seriji Mani iz 2019 godine i horor filmu The Killer Clown Meets the Candy Man. 

Od Danijela se oprostila i njegova devojka Medi Hejli.

danijel mikelson
Instagram 

"Ne želim da je ovo istina. Reči ne mogu da opišu kako se sada osećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svetu. Osećam se kao da mi je neko iščupao srce", de je njenog emotivnog oproštaja.

Više fotografija mladog glumca pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Danijel Mikelson