Monika Beluči sa razlogom je smatrana jednom od najlepših žena sveta. Međutim, kako stvari stoje, njene ćerke ne samo da su dostojne naslednice, već su je lepotom i premašile, a pogotovo starija, Deva (16) koja se pre nekoliko meseci našla i na naslovnici francuskog izdanja "Elle" magazina.

Deva je, slobodno možemo reći krenula stopama slavne majke koja je bila i ostala muza čuvenog dvojca Dolce&Gabbana.

Nakon što su nedavno pojavile fotografije na kojima Monika šeta sa ćerkama kroz italijanski grad Portofino gde su zajedno uživale u odmoru, mladu lepoticu ponovo su uslikali, ali ovog puta na balkonu hotela u kom su odsele.

monika beluci sa cerkama u portofinu
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njena sestra 11-godišnja Leoni ju e fotografisala dok je Deva menjala poze kao da se manekenstvom bavi nekoliko godina. Na sebi je nosila cvetni top sa dubokim dekolteom i farmerice, a mnogi nisu mogli,  a da ne prokomentarišu da, što je starija, sve više vide Moniku u njoj.

deva je pozirala sestri na balkonu hotela u kom su odseli
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monika, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Podsetimo, Monika Beluči je bila u braku sa Kaselom od 1999. do 2013, a i nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima upravo zbog dece. Belučijeva se zabavlja od oktobra 2020. sa 36-godišnjim vajarom i nekadašnjim modelom Nikolasom Lefebreom, dok je Vensan u braku sa manekenkom Tinom Kunaki, koja je od njega mlađa 31 godinu.

Još fotografija lepe Deve pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami, da li će lepotom nadmašiti slavnu majku.

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči