Spektakularna revija čuvenog dvojca Dolce & Gabbana obeležila je vikend za nama. Veliki broj slavnih ličnosti koji sarađuje sa poznatim brendom ovog vikenda boravio je u Veneciji, kako bi prisustvovali modnom spektaklu Stefana i Domenika.

Ovo dešavanje okupilo je neke od najpoznatijih svetskih lepotica, pa su tako u Italiji trenutno ovim povodom Kortni Kardašijan, Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Monika Beluči, Vanesa Brajant...

Međutim posebnu pažnju privukla je Hajdi Klum jer je na spektakl pristigla u društvu svoje 17-godišnje ćerke Leni kojoj predviđaju blistavu karijeru.

Dugo se smatralo da nekadašnje supermodele iz takozvane "Zlatne ere" niko neće moći da nasledi. Hajdi Klum, Sindri Kraford, Kejt Mos... nekada su vladale modnim pistama, ali sada je došlo vreme da ih njihove naslednice zamene.

hajdi klum u veneciji
Instagram 

Leni Klum, iako ima samo 17 godina, lepotom je gotovo zasenila slavnu majku Hajdi.

Hajdi i Leni blistale su u efektnim stajliš kombinacijama, pa nije ni čudo što su pokupile sve poglede prisutnih. Proslavljena Hajdi izabrala je urbane, šik pačvork farmerke i duksericu u istom stilu, a sve je upotpunila razigranim čizmama i crnim, velikim naočarima za sunce. Kako izgledaju majka i ćerka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Starpix / AFP / Profimedia Hajdi Klum i ćerka Leni Klum

Leni se za ovu priliku ipak opredelila za nešto svedeniju, ali jednako efektnu varijantu - tinejdžerka se pojavila u popularnom svilenom setu, koji popularno zovu i pidžama, sa dezenom ruža većih dimenzija, a ceo stajling upotpunila je belim patikama.

Ipak, za večernju varijantu im obema nije falilo glamura. Mama i ćerka su izabrale identične kombinacije, a pojavile su se u šljokičavim toaletama od srebrnog štrasa, a zajedničku fotografiju su podelile na Instagramu.

screenshoot/instagram Hajdi Klum i Leni Klum

Leni je pokupila brojne komplimente, ali i kritike na račun građe koja je dosta sitnija za njene godine, a koja čini da pored majke deluje kao mala devojčica.

"Leni izgleda kao da ima 10 godina", "Leni je i dalje pravo dete", "Proporcije ove devojke su veoma čudne", "Lepa je kao lutka, ali je kao mala devojčica", "Ona ima tek 17, prerano je za ovakav svet glamura", samo su neki od komentara.

Javnost dugo nije znala kako Leni izgleda jer se čuvena manekenka trudila svim silama da zaštiti privatnost svoje dece.

Podelite sa nama vaše mišljenje, da li Leni zaista izgleda kao dete, ili je u skladu sa svojim godinama. Glasajte u našoj anketi.