Manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic nisu skidali ruke jedno s drugoga na porodičnom odmoru u Rimu, a sve su zabežili i marljivi paparaci.

Par je s decom otišao u šetnju italijanskim glavnim gradom ove nedelje, a sudeći po fotkama, zaljubljeniji su nego ikada.

Obišli su sve znamenitosti Rima, a uhvatili su ih i na fontani Di Trevi u centru grada. Cela porodica bila je odevena ležerno, a mediteranska klima, čini se, godi svima.

Par je nakon toga snimljen na jahti u blizini ostrva Kapri, gde je Hajdi plenila poglede u minijaturnom bikiniju, a pokazala je i da je još u top-formi tako što je suprugu pomogla da se iz mora popne na palubu.

hajdi klum
Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hajdi i njen 31-godišnji suprug venčali su se 2019. godine, dva meseca nakon veridbe i nakon dve godine veze. Iako su im retki predviđali ljubavnu sreću, slavni par svakoga dana dokazuje da se voli.

Slavna manekenka redovno objavljuje golišave fotke na Instagramu, a njen suprug to sve podržava, a čak on i autor većine njih.

Inače, Hajdi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspelih veza. Tako je sa stilistom Rikom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine.

Zatim je 2003. započela vezu s Flavijom Briatoreom, a iste godine su objavili da čekaju dete. Ipak, par je ubrzo prekinuo, a devojčicu Leni Klum, Hajdi je rodila već kada je upoznala muzičara Sila.

hajdi i leni klum
People Picture / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sil i Hajdi verili su se 2004. godine, a venčali su se godinu kasnije u Meksiku.

Muzičar je priznao Leni kao svoju ćerku, a i manekenka i dan danas insistira na tome da je on otac njenog prvog deteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje dece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svom telohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dve godine, a zatim je ljubila trgovca umetninama Vita Šabela, s kojim je raskinula 2017.

PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hajdi Klum