Kada je potpisala ugovor za emisiju „Next Top Model“, Hajdi Klum je prihvatila obavezu snimanja 16. sezone ove emisije u oktobru. Strani mediji već neko vreme pišu da je odnos bivših supružnika, Hajdi Klum i muzičara Sila, postao znatno loš, a čini se da i novonastala situacija to dokazuje.

Da li je virus korona jedini razlog zbog kojeg Sil ne dozvoljava Hajdi da povede i decu na put?

Iako manekenka sa Silom deli starateljstvo nad četvoro dece: ćerkama Leni (16) i Lu (10), te sinovima Henrijem (14) i Johanom (13), koji trenutno žive sa Hajdi, čini se da korona nije jedini razlog ovog sukoba.

Kako navode strani mediji, muzičar se plaši da Hajdi ne odvede decu zauvek, kao i da postoji mogućnost da se deca ne vrate u Ameriku ukoliko se dogode promene pravila zbog pandemije virusa.

Dok manekenka tvrdi da Sil svakako retko viđa decu, muzičar ističe da je ona glavni krivac za to, kao i da uvek izmišlja izgovore kako bi njihovi naslednici proveli što manje vremena sa njim.

„Dobro sam upoznata sa svim potrebnim merama predostrožnosti koje su povezane sa virusom COVID-19 i nikada ne bih izložila našu decu rizikom. Preduzela sam sve mere predostrožnosti za odlazak u Nemačku na isti način kao u Sjedinjenim Državama“, napisala je Hajdi a iskaz njihove najstarije ćerke Leni glasio je ovako:

„Ovo je teško, jer volim oba roditelja, ali imam osećaj kao da moram da razgovaram. Shvatam da su mi braća i sestre premladi da bi razgovarali sa sudijom, tako da sam srećna što mogu da govorim za sve nas. Moja mama treba da snima u Nemačkoj nekoliko meseci, a moja braća i sestra i ja želimo da idemo sa njom. Za sada mi otac ne dozvoljava da idemo, mada smo pokušali da mu kažemo razloge zašto to želimo“, rekla je Leni.

Podsetimo, Hajdi i Sil, nakon devet godina braka, razveli su se 2014. godine, a manekenka je sada u braku sa Tomom Kaulicom, nekadašnjim članom popularnog benda „Tokio Hotel“.