Osim klasika poput hitova Stivija Vondera „Do I Do“, Bilija Holideja „I‘ll Be Seeing You“ i Boba Marlija „Colud You Be Loved“, bivši američki predsednik je odabrao i popularne zvezde koje će nastupiti na konvenciji demokrata.

Barak Obama je sastavio svoju omiljenu muzičku listu za 2020. godinu, a u svojoj objavi na Tviteru otkrio je da je mnogo vremena proveo slušajući pesme koje izvode Bijonse, Bili Ajliš i Frenk Oušen.

"U prethodnih nekoliko meseci, proveo sam mnogo vremena slušajući muziku sa svojom porodicom. Hteo bih da podelim sa vama neke moje omiljene numere za ovo leto, među kojima su i muzičari koji će nastupiti na demokratskoj konvenciji ove sedmice“, napisao je Obama i dodao:

„Kao i uvek, u pitanju je mešavina žanrova koji putuju kroz različite epohe. Mislim da ovde ima nešto za svakoga. Nadam se da ćete uživati", tvitovao je bivši američki predsednik.

Kako prenosi CNN, na Obamovoj omiljenoj muzičkoj listi nalazi se i numera „Don‘t Walk Away“ koju izvodi Džon Ledžend, a na konvenciji demokrata nastupiće i Common (Forever Begins), The Chicks (Gaslighter) i Bili Porter (For What It's Worth).

Pa, ukoliko niste dobrog raspoloženja zbog nemogućnosti letovanja iz snova ove godine, možda ga možete popraviti uz Obamin izbor muzike. Posebno ako ste ljubitelj strane muzike. Možda deluje, proverite!