Već nekoliko dana strani mediji pišu o nesuglasicama koje vladaju u bračnom životu Melanije i Donalda Trampa. Dok su se razni izvori oglašavali na ovu temu, mediji pomno prate svaki korak poznatog para pri njihovom pojavljivanju u javnosti. Možda ponekad bezuspešno, ali njihov povratak u Vašington je privukao najviše pažnje. Tačnije, njihov izlazak iz aviona.

Naime, Donald i Melanija Tramp proveli su vikend u Trampovom golf klubu u Nju Džersiju sa sinom Baronom, a video u kojem je snimljen njihov izlazak iz aviona neprestano kruži društvenim mrežama.

Dok su silazili niz stepenice, Donald Tramp je uporno pokušavao da uhvati za ruku svoju suprugu. I to nekoliko puta. Melanija je ovaj trenutak uspešno izbegla, pridržavajući torbu i haljinu, nakon čega joj se Donald obratio.

Vreme i vetar u kosi učinili su svoje, te se tako nije moglo videti da li je Melanija nešto odgovorila svom suprugu.

Ovo je još jedna situacija u nizu koju mnogi korisnici društvenih mreža komentarišu, tvrdeći da je jasno da je Melanija na javnim nastupima sve hladnija prema Trampu.

Mišljenja su podeljena.

„Dobila je šta je zaslužila. Udala se za njega“, glasio je jedan od komentara na Tviteru, dok drugi ovu situaciju prepisuju samo nezgodnom položaju pri silaženju niz stepenice.