TAKO SE TO RADI! Fan nasrnuo na Džej Lo radi fotke, a onda je Ben preuzeo stvar u svoje ruke

Ben Aflek bio je primoran da odbrani Dženifer Lopez nakon što je na nju nasrnuo fan koji je želeo da se fotografiše sa njima.

VR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada ste velika zvezda, uspeh i popularnost ne dolaze bez visoke cene.

Iako na prvu deluje sjajno kada celi svet zna ko ste - zamislite da nigde ne možete da mrdnete bez pratnje bliceva paparaca ili fanova koji vas na svakom koraku zaustavljaju za autogram i fotografiju.

Koliko obožavatelji daleko znaju da odu, svedoče brojna iskustva poznatih, a to su na svojoj koži po ne znamo koji put osetili i Ben i Dženifer.

Naime, dobro je poznato da par izaziva ogromnu pažnju gdegod se pojave, a poslednji put kada su posetili Italiju povodom rođendana pevačicepratile su ih horde obožavatelja.

Sada su se ponovo vratili kako bi prisustvovali festivalu filma u Veneciji, a na aerodromu su doživeli pravu neprijatnost.

ben brani dzenifer lopez od nasrtljivog fana
VR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dok su ih okupljeni uglavnom fotografisali iz daljine, jedan čovek zaleteo se u nameri da napravi selfi sa Džej Lo.

Međutim, istog trenutka, Ben je iskoračio ispred svoje drage i zaštitio je od nasrtljivca, a očevici kažu da je čovek bio u vidno alkoholisanom stanju, kao i da je bio veoma neuredan.


Džen se povukla iza svog dečka, a odmah potom uletelo je i obezbeđenje koje je sklonilo čoveka.

Iako bi ovako nešto svaki momak trebalo da uradi za svoju devojku, Benov potez oduševio je pratioce, a pogotovo pripadnice ženskog pola koje su komentarisale da je glumac "pravi muškarac", te da bi svi momci trebalo da se ugledaju na njega.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1