Na kažu za džabe - da je Džej Lo biti lako, Džej Lo bi bio svako.

Istina je da latino diva izgleda više nego sjajno sa 52, a svoju liniju duguje balansiranoj ishrani, ali i vojničkom treningu koji ne propušta.

Baš iz tog razloga i dalje je jedna od žena sa najpoželjnijim telom. Uostalom, setimo se još njenih početaka - iako je danas potpuno normalno da devojke imaju veću zadnjicu i uzak struk, pre više od decenije holivudski standardi su bili potpuno drugačiji. To nije sprečilo Dženifer da svoju pozadinu osigura na čak milion dolara, a čak i dan - danas, mnoge devojke nose upravo fotografiju njene zadnjice prilikom posete plastičnim hirurzima.

dzenifer lopez vezbama oblikuje zadnjicu
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ruku na srce, polemisalo se i da li je pozadina latino dive zaista prava, a ne dorađivana filerima, ali njene fotke u kupaćem dovoljno govore. Sada je konačno poznato kako tačno izgleda deo treninga kog se pridržava godinama, a koji je zaslužan što izgleda tako kako izgleda.

I ne, nije u pitanu nikakva magija, tako da i "obični smrtnici" da se tako izrazimo, mogu dobiti telo iz snova nalik njenom. Ali potrebno je vreme i upornost.

dzenifer lopez uvek radi 7 vezbi za zadnjicu
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovih 7 vežbi neizostavne su u njenom svakom treningu:

1. Hip thrusts: Ili koristite tegove ili sopstvenu težinu, 4 seta po 10 ponavljanja

2. Slider leg curls: 3 seta od 10 do 12 ponavljanja

3. Hip dominant step ups: Koristite steper ili stoličicu ili tvrđu kutiju u visini kolena i rasporedite težinu iznad stopala na kutiji. Uradite tri seta od 10 do 12 ponavljanja po nozi.

4. Bulgarian split squat: Tri seta od osam do 10 ponavljanja za svaku nogu.

5. Sumo Lunge: 3 serije, 10 ponavljanja

6. Plié Toe Squat: 4 serije, 10 ponavljanja

7. Platypus Walk: 4 serije, 10 ponavljanja