Jedna je Džej Lo, i to se ne dovodi u pitanje. Ipak je ona prva osigurala svoju pozadinu još u vreme kada raskošne obline nisu bile "in" kao danas.

Međutim, mnogi komentarišu da je sada konačno dobila dostojnu naslednicu, i to nikog drugog do 25 godina mlađu devojku poznatog di-džeja Dejvida Gete, Džesiku Ledon.

Ruku na srce, od Džesike smo navikli da je više u kupaćim kostimima nego što je obučena, ali, sudeći po osmehu njenog dečka, reklo bi se da to nije nikakav problem.

dzesika ledon
printscreen/instagram 

Sada je još jednom prodefilovala plažom u minijaturnom kupaćem kostimu i nema ko se za njom nije orkenuo. Na stranu i to što je i Geta u nikad boljoj formi, za šta je zaslužna upravo njegova mlađana izabranica, ali Džesika je ipak ta koja je ukrala svu pažnju svojim oblinama.

dzesika ledon i dejvid geta
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nasmejano je pozirala na plaži na Mikonosu dok ju je Geta fotkao, svesna da je i u fokusu paparacima koji su pratili svaki njen korak.

Džesika je zaista izgledala kao sirena u zelenom bikiniju, koji otkriva njeno preplanulo telo, savršenu zadnjicu i bujno poprsje.

dzesika ledon dejvid geta
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par je sve vreme razmenjivao nežnosti, očigledno pokazujući da su zaljubljeni kao prvog dana, a fanovi su oduševljeno komentarisali fotke koje su se našle na mrežama:

"Bože, koliko je ova žena zgodna", "Prava žena sa oblinama", "Džej Lo može u penziju", "Kao sirena je", "Savršena"...


Podsećamo, Geta i Ledonova su u vezi od 2015. godine, godinu dana nakon što se Geta razveo od Keti, s kojom ima dvoje dece, 17-godišnjeg sina Tima Elvisa Erika i 13-godišnju kći Endži.

A još Džesikinih izdanja i zbog čega je porede sa Džej Lo, pogledajt eu galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon