Dejvid Geta zapalio je Exit završne večeri festivala, a iako je nedavno doneo odluku da neće toliko nastupati, ponudu da se ponovo pojavi u Srbiji nije mogao da odoli. Srbija voli Getu, a kako stvari stoje, voli i on nas, i to toliko da razmišlja i da kupi stan u našoj zemlji.

Kako je iskreno naveo, ne poznaje mnogo našu zemlju, ali smatra da Srbija ima najbolji muzički festival.

- Ne poznajem mnogo Srbiju, iskreno, ali mislim da ima jedan od najboljih festivala. Dolazim ovde već nekoliko godina i volim Exit. Nisam imao vremena da upoznam kulturu vaše zemlje, ali se nadam da ću to uraditi nekom prilikom.

dejvid geta ne poznaje srbiju mnogo ali imamo jedan od najboljih festivala
printscreen/instagram 

Iako dugo nije nastupao zbog pandemije korona virusa, ističe da se trudio da bude aktivan i produktivan.

- Hteo sam da pokušam da vreme iskoristim produktivno. Hiperaktivan sam i radio sam dve stvari - napravio sam humanitarne koncerte u Majamiju, Njujorku i Dubaiju kako bih prikupio novac za ljude koji ga nemaju tokom perioda koronavirusa i ovo je prvi put u poslednjih 20 godina da nisam toliko putovao, pa sam pravio mnogo muzike. Prva dva meseca sam se trudio da ostanem u krevetu, ali to nije baš za mene - kazao je on, pa otkrio da li je istina da ima stan u Novom Sadu.

- Nemam, ali možda ću imati! Ko zna... Ne dolazim toliko često u Srbiju, osim kada dolazim na Exit. Imam mnogo srpskih prijatelja u Parizu - najbolje obezbeđenje koje imaju tamo, svi su Srbi! To znam jer sam stalno po klubovima - zaključio je Geta za "Kurir".

Podsetimo, poslednjih godina osim o hitovima koje pravi, dosta se pričalo i o burnom ljubavnom životu, odnosno, o njegovoj vezi sa 25 godina mlađom manekenkom i glumicom Džesikom Ledon zbog koje je ostavio ženu i dvoje dece.

dejvid geta i dzesika ledon su u vezi godinama a ona je od njega mladja 25 godina
VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ko zna, možda upravo vatrenu Džesiku vidimo sa di-džejom na novosadskoj promenadi ukoliko se odluče da zaista pazare nekretninu u našoj zemlji, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon