Svetska senzacija, Dejvid Geta, imao je sinoć nastup za pamćenje na završnoj večeri Exit festivala. Iako je slavni di-džej rešio da smanji broj nastupa, publiku u Novom Sadu nije mogao da razočara.

Sam Geta godinama je bio poznat isključivo po hitovima koje stvara sve do 2014. godine kada je usledio razvod od Keti Lob sa kojom je tokom 22 godine dugog braka dobio dvoje dece.

Iako nikad javno nisu otkrili razlog razvoda, u medijima je opasno počelo da se šuška da je razlog bila 25 godina mlađa Džesika Ledon sa kojom je sve češće počeo da se pojavljuje u javnosti.

O Džesikinom životu ne zna se mnogo, osim da je na prvom mestu manekenka, a potom i glumica, iako je do sada imala samo manje uloge. Sa Kube se preselila u Los Anđeles, a široj javnosti postala je poznata upravo zahvaljujući vezi sa Getom.

Kako su strani mediji pisali, Ledonova se još kao dete preselila u Majami, a nakon završene srednje škole učestvovala je u rijaliti šou programu "Model Latina". Manekenka nije ušla u finale, ali je svejedno bila primećena i dobila je ugovor sa agencijom za modeling.

dzesika ledon najpre se bavila manekenstvom
printscreen/instagram 

Najviše je upamćena po spotu sa Džejsonon Derulom za pesmu "Stupid love".

Kubanka je danas fokusirana na dalji razvoj izvođačke karijere, nešto što je već u manjoj meri mogla da radi u muzičkim spotovima, a više je privlači pozorište od toga da zaigra u filmu. Ipak, kada je u film u pitanju, veoma je zanima produkcija, pa se ove godine oprobala kao izvršni producent kratkog filma Adonai, prema sajtu IMDb.

Kada je u pitanju veza sa Getom, od samog početka su praktično nerazdvojni, a mnogi su i komentarisali da je uticala na di-džeja koji u poslednjih par godina deluje dosta mlađe, redovan je u teretani i živi daleko zdraviji život.

Paparaci ih često pronalaze na plažama Majamija, a na fotografijama oni su uvek zagrljeni ili uživaju u strasnim dodirima i poljupcima.

dejvid geta i dzesika ledon su u vezi vec 7 godina
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno su se pojavili navodi i da ju di-džej verio, ali su to oboje demantovali. Ipak, čini se da je strast u njihovoj vezi i dalje jaka i nakon 7 godina veze, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon