Pevačica i glumica Dženifer Lopez dobro je poznata po svom isklesanom telu i neverovatnom izgledu iako je nedavno napunila 52 godine.

Telo svakodnevno oblikuje u teretani, ali i pored toga neretko je bila na meti kritika da svoje slike previše fotošopira i da je realnost zapravo drugačija.

Najnovije paparaco fotografije koje su nastale prilikom odlaska u plesni studio u Los Anđelesu, još jednom su pokazale da je Džej Lo u neverovatnoj formi na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe žene.

Dženifer je imala široki donji deo trenerke uparen sa kratkim topom, zbog čega joj je u prvi plan došao njen stomak koji je bio savršeno zategnut. Kosu je vezala u rep nosila je sunčane naočare, a za dozu glamura bila je zadužena bezvremenska crna Bikrkinka u ruci.

dzenifer lopez trbusnjaci
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Prezgodna", "Zračiš, prelepa si", "Sve si lepša i lepša", samo su neki od komplimenata koje je Dženifer dobila na račun izgleda.

dzenifer lopez trbusnjaci
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Pevačica poslednje vreme najviše provodi s Benom Aflekom, pa ih paparaci prate na svakom koraku. Dok mnogi komentarišu da pevačica blista od ljubavi nakon što se posle 17 godina pomirila sa bivšim verenikom, na Benu je javnost primetila da je sve češće namrgođen u društvu Dženifer.

Ipak, obožavatelji para nadaju se kako će ovoga puta čuti svadbena zvona, uprkos toj histeriji i da Ben neće ponovo dići ruke od svega.

Da Džej Lo pored Afleka izgleda nikada srećnije govore i mnoge paparaco fotografije na kojima pevačica blista od sreće.

MEGA Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SPOT-Vasquez-Max lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek.