Pre tačno 18 godina latino diva Dženifer Lopez upoznala je godinu dana starijeg muzičara Marka Entonija i tada je krenula, kako su mediji nazivali, najveća ljubavna priča dvoje poznatih.

Strastvenu vezu par je krunisao brakom 2004., i to samo nekoliko dana nakon što se Entoni razveo od bivše žene Dajane Tores.

Mnogi su bili u šoku, ali Dženifer i Mark delovali su potpuno zaljubljeno. Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu pred tek 40 odabranih gostiju, a njihov brak u kojem su dobili blizance - Maksimilijana i Emu, trajao je punih deset godina.

A šta danas rade simpatični 13-godišnjaci?

dzenifer lopez sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Verni obožavatelji dobro znaju kako je Ema ljubiteljka kamera i reflektora pa mnogi komentarišu kako će jednog dana biti mamina naslednica. 

Godinama unazad svoju majku prati po turnejama, a nekoliko puta se i sama popela na veliku pozornicu, uhvatila mikrofon u ruke i zapevala pred brojnom publikom. Ema se u poslednje vreme često nalazi na meti kritika najčešće zbog svog izgleda.

dzenifer lopez sa cerkom
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, njen brat, stidljivi Maksimilijan nije toliko medijski eksponiran, a slava ga, sudeći po izjavama roditelja, ni najmanje ne zanima.

Maks, kako ga Dženifer zove, takođe voli umetnost, ali ne u istoj meri kao njegova sestra. Izvor blizak porodici tvrdi kako je dečak prava tatina kopija, a majka ga je jednom opisala u nekoliko reči.

"Maks je pun energije i jako duhovit dečko", rekla je svojevremeno Džej Lo. Iako izbegava kamere, Maks poslednjih godina odlazi na privatne čaosve klavira, a itekako, kaže izvor, ima sluha za muziku.

I Mark je jednom pričao o svom nasledniku pa je osim duhovitosti spomenuo i kako njegov sin ima veliko srce kao i da je uvek spreman da svima pomoogne. Takođe je, kako kaže, jako inteligentan i disciplinovan dečak.

Bellocqimages/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia, Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia Dženifer Lopez s decom

Ipak, reklo bi se da jednoj stvari Maksimilijan nije baš toliko naklonjen, a to je mamina obnovljena veza sa holivudskim glumcem Benom Aflekom.

Nedavno su ih paparcai uslikali prilikom jedne posete restoranu, a slike koje su obišle svet govore upravo koliko mali Maks ne uživa u društvu čuvenog glumca.

Koliko god se svi ostali nadali da će veza glumaca da potraje, činjenica je da će Maksimilijan da se potrudi da tako ne bude, makar ako je suditi po njegovom raspoloženju kad mora na druženje sa Aflekom.

ben aflek i sin dzenifer lopez
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok njena ćerka obožava Afleka i oduševljena je njihovom vezom, čini se da će Ben baš morati da se potrudi da pridobije Maksa, ukoliko misli da sa Džej Lo ode pred oltar.