Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su romansu nakon 19 godina, a malo je reći da su fanovi oduševljeni.

Naravno, njihovo pomirenje nije prošlo bez insinuacija da je u pitanju marketinški trik, iako su višestrukim pojavljivanjima u javnosti demantovali sve koji tvrde da među njima nema ljubavi.

No, fanovi nisu mogli a da se ne zapitaju zašto je par uopšte i raskinuo. Šta je to bilo toliko strašno onda da su okončali svoju vezu nešto malo pred samo venčanje.

dzenifer lopez i ben aflek danas
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tada su se u medijima pojavile informacije da nisu mogli da podnesu pritisak javnosti, kao i da je Ben počeo previše da pije što je veoma smetalo Džej Lo.

Iako je sve to definitivno imalo udela u njihovom raskidu, navodno postoji još jedan, mnogo bitniji razlog.

dzenifer lopez i ben aflek nekad
Shutterstock 

Naime, u jednom trenutku pojavile su se informacije da je Ben bio neveran latino divi. Bivša striptizeta Tami Moris izjavila je da se redovno viđala sa Aflekom malo pre nego što će glumac veriti pevačicu. Takođe je navodno dostavila i dokaze u vidu poruka i slično, iako je cela priča veoma brzo zataškana.

"Bila sam ja i još tri egzotične igračice. Nikad neću zaboraviti tu noć, ali sam sigurna da neće ni on", rekla je Tami.

Iako je Lopezova verovala Benu da tu ničeg nije bilo, crv sumnje je ipak postojao, te je to malo - malo spominjala Benu. Izvori bliski pevačici u to vreme rekli su da je često znala da kaže: "Kako to da mene ni sa kim ne povezuju, nego samo tebe", što je Bena baš živciralo. Jedno je vodilo drugom, i pukli su kad više nisu mogli da podnesu međusobnu netrpeljivost.

dzenifer lopez i ben aflek raskinuli su zbog njegove prevare
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Ipak, sada se čini da je sve to iza njih, a uveliko se šuška da će se ovog puta zaista venčati. Samo se nadamo da Ben neće ponovo napraviti neku glupost, a još njihovih fotografija iz vremena kada su tek počeli da se zabavljaju pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek