Dženifer Lopez (52) i Ben Aflek (49) nedavno su se po prvi put pojavili zajedno u javnosti nakon što su obnovili svoju vezu u aprilu.

Zagrljeni su prošetali crvenim tepihom Venecijanskog filmskog festivala na premijeri filma "Poslednji dvoboj", u kojem Aflek ima ulogu.

Uz to, Dženifer je krajem jula na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s jahte, a na jednoj od njih ljubi Bena. Nedugo zatim, Aflek je viđen kako u Tifaniju razgleda vereničko prstenje. Sve je to navelo fanove da zaključe kako Ben i Džej Lo ovoga puta "misle ozbiljno".

Međutim, obožavatelji su sada uočili da se slavni par bez obzira ne sve ne prati na društvenim mrežama. Dženifer na Instagramu prati 1300 korisnika, ali među njima nije Ben. Isto tako, ni Lopezova nije na kratkoj listi profila koje prati Aflek.

LESE/RMBI/Biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez

"Ma ovo je sve marketing, njih dvoje nisu zajedno", "Ben i dalje drži sliku sa bivšom ženom, a ne prati Dženifer", "Ona je pratila Aleksa, a sada Bena ne, toliko o ljubavi", samo su neki od komentara njihovih obožavalaca.

Sa druge strane bilo je i onih koji u ovome ne vide ništa sporno:

"Kao da je bitno da li se prate", "Oni to ni ne, vode imaju ljude koji se time bave", "Kakva glupost, vidi se da su zaljubljeni", "Imaju preča posla od ražmišljanja o društvenim mrežama", komentarisali su fanovi Benifer.

Teško je proceniti da li je reč o marketinškom triku ili je ponovo došlo do nesuglasica između latino dive i glumca. Podsećamo, par se upoznao 2001. godine na snimanju filma "Gigli" i godinu dana nakon toga prvi put su ušli u vezu.

Verili su se su i bili zajedno do januara 2004., a tada je ljubav pukla. Veliki problem koji je i doveo do raskida slavnog para, bila je medijska histerija oko njihove veze, koja je sada čini se još i veća.

dzenifer lopez i ben aflek
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia