Dženifer Lopez i Ben Aflek nedavno su začudili svoje obožavatelje činjenicom da se ne prate međusobno na društvenim mrežama, kao i fotografijama na kojima je Ben bio vidno neraspoložen.

Sada su uhvaćeni na ulicama Njujorka, a iako deluju zaljubljeno, neki su uočili da je kod Bena i dalje nešto čudno.

Naime, 52-godišnja Džej Lo i 49-godišnji Ben nisu mogli da skinu ruke jedno s drugoga i razmenjivali su nežne poljupce tokom šetnje u njujorškom parku Medison gde su ih uhvatili paparaci, ali on nije skidao zamišljeni izraz s lica, pa čak ni na u trenucima kada se nasmejao.

Par je zajedno stigao u Njujork gde je Dženifer nastupila na koncertu Global Citizen na čijoj je bini progovorila i o svojoj ljubavi.

ben aflek i dzenifer lopez
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"S ljubavlju možemo sve. Ljubav čini čuda, verujte mi. Pretpostavljam da biste mogli reći da mi je mozak pun ljubavi. U poslednje vreme mi je na umu samo ljubav, ne znam šta se događa", izjavila je pevačica pred obožavateljima.

Dženifer i Ben su se ranije ovog meseca prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a otkako su se pomirili par se gotovo ne odvaja. Ben je čak nedavno u jednom intervjuu otkrio koliko je zaljubljen u svoju staru/novu devojku.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele da puste jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o venčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pomirili nakon 19 godina od raskida.