Brojne svetske muzičke zvezde obeležile su u subotu uveče događaj "Global Citizen" svojim nastupima, a u centru pažnje i ovoga je puta bila latino-diva Dženifer Lopez.

Pevačica je na bini ugostila neke svoje stare prijatelje pa su joj se tako na nastupu pridružili reperi LL Cool J i Ja Rule, s kojima je otpevala neke od svojih najvećih hitova. Ona se pojavila u velikom kaputu, a svi su ostali bez teksta kada ga je skinula.

dzenifer lopez na global citizen
Youtube 

Svoju impozantnu figuru istakla je u pripijenom odelu prelivenom zlatnim detaljima, a ono u što su svi gledali bio je njen dekolte. Čak je sa celim stajlingom uskladila i mikrofon koji je bio prepun zlatnih detalja.

Tokom nastupa pokazala je i svoje sjajne plesne sposobnosti, a pevačica je još jednom dokazala kako joj retko ko može parirati na muzičkoj sceni.

dzenifer lopez na global citizen
Youtube 

Podsetimo, Dženifer poslednjih meseci puni naslovnice tabloida svojom obnovljenom vezom s glumcem Benom Aflekom, a slavni par paparaci prate u stopu i ništa im ne izmiče, a za njihovu vezu mnogi misle da je samo dobar marketing i predstava za javnost.