Ubzo nakon što je Dženifer Lopez raskinula svoju vezu s Benom Aflekom (17 godina pre nego što su obnovili vezu), tadašnji publicista dive Rob Šater prihvatio je savet njenog menadžmenta da je "progura" na dodelu Zlatnih Globusa 2004., i to kroz sporedna vrata, piše Njujork Post.

"Dženiferin tim je hteo da izbegne neprijatna pitanja na crvenom tepihu", prisetio se Šater. Ali Dženifer nije posustajala. "Ne mislim da se krijem i provlačim kao da sam kriminalac", rekla je Šateru na putu do ceremonije. "Ulazim uzdignute glave", dodala je tada Dženifer.

Verna svojoj reči, pevačica iz Bronksa ukrala je svu pažnju u prekrasnoj narandžastoj haljini, ali ipak je odbila da komentariše raskid.

dzenifer lopez
Shutterstock 

Nesalomljiva Džej Lo

"Ona tačno zna ko je i ustaje kad se spotakne", rekao je Šater. Takođe je istakao je da ona nikada neće bežati od izazova.

Nadahnjujuće priče o usponima i padovima slavnih osoba s A liste nalaze su u novoj Šaterovoj knjizi "The Four Word Answer".

Opisao je neke od slavnih osoba rečima - Paf Dedija je opisao kao crnog kralja, bitnu osobu, povezanu sa sobom, za Džesiku Simpson je rekao da je pametna, zabavna i iskrena, dok je za Dženifer tvrdio da je seksi, jaka, draga i neprikosnovena kraljica.

"Nakon nekog vremena te reči su postale njena mantra", rekao je Šater za latino divu. Istakao je kako joj je to pomoglo da zavoli sebe i kako se treba odnositi prema drugima.

Youtube, Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Lopez izgleda fenomenalno u 52 godini