Dženifer Lopez i Ben Aflek snimljeni su pri odlasku s projekcije njegovog novog filma "The Tender Bar" u Los Anđelesu, ali reklo bi se da glumac zbog tog događaja i nije bio previše oduševljen.

Naime, nakon projekcije paparaci su uhvatili par na zadnjem sedištu njihovog vozila, a 49-godišnji Ben imao je poprilično namrgođen izraz lica dok je delio autograme obožavateljima kroz prozor, a ni Dženifer nije izgledala presrećno.

Kako su mnogi komentarisali bio je i prilično neljubazan prema ljudima koji su ih sa oduševljenjem dočekali, a latino divi takvo njegovo ponašanja veoma smeta. Bliski prijatelji Džej Lo naglašavaju kako je njoj veoma stalo do slike koju ostavlja u javnosti, pa smatra da ovo može ugroziti njenu popularnost. 

Profimedia Ben Aflek

Ben je u poslednje vreme već nekoliko puta uhvaćen lošeg raspoloženja, iako na crveniom tepihu deluje jako zaljubljeno i srećno, pa se mnogi pitaju što se tačno događa.

Naime, 52-godišnja Dženifer i 49-godišnji Ben nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog i stalno su razmenjivali nežne poljupce tokom šetnje u njujorškom parku Madison Square, gde su ih uhvatili paparaci, ali on nije skidao zamišljeni izraz s lica, pa čak ni u trenucima kada se nasmejao. Sada su se čak pojavila i nagađanja da je glumac svih ovih godina imao razrađenu taktiku, kako da ponovo osvoji bivšu ljubav, te ovakvo njegovo ponašanje dodatno iznenađuje.

Par je zajedno stigao u Njujork, gde je Dženifer nastupila na koncertu Global Citizen.

ben aflek i dzenifer lopez
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dženifer i Ben su se ranije ovog meseca prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a otkako su se pomirili, par se ne odvaja ni u jednom trenutku.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele da izgube jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o venčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.