Pevač Mark Enthoni i bivši suprug latino dive Dženifer Lopez na crvenom tepihu dodele latinskih Billboard nagrada pojavio se s novom devojkom. Iznenadio je sve kada je pokazao novu lepoticu koju ljubi, a nije trebalo dugo ni da se otkrije o kome se tačno radi.

Madu Nikola nova je njegova nova idabranica koju nije ispuštao iz ruku. Ljubio ju je pred fotografima i grlio, a novopečeni par je čini se zaljubljen do ušiju. Mark svoju devojku do sada još nigde nije spomenuo, zbog čega su svi bili iznenađeni kada su se pojavili na crvenom tepihu.

Pevač je inače za latinsku nagradu Billboard bio nominovan za tropskog muzičara godine i za pesmu godine, no jednu i drugu nagradu oteo mu je Prins Rojs.

Trostruki dobitnik Gremija 2017. godine se razveo od manekenke Šenon De Lime nakon samo dve godine braka, a s drugom bivšom suprugom, Dženifer Lopez, zajedno odgaja njihove 13-godišnje blizance. Džej Lo i Mark bili su u braku su bili sedam godina pre nego što su se 2014. razišli.

mark entoni sa devojkom
Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia 

Njegova bivša supruga poslednjih meseci puni naslovnice tabloida svojom obnovljenom vezom s glumcem Benom Aflekom, a slavni par paparaci prate u stopu i ništa im ne izmiče. Mark i Dženifer navodno su u dobrim odnosima i nemaju problema sa zajedničkim odgajanjem dece.

mark s novom devojkom
Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia 

Mnogi se pitaju je devojka koja je osvojila Markovo srce.

O njoj se za sada ne zna previše. Rekli bismo da je popularna na mrežama, jer je na Instagramu prati preko 19 hiljada ljudi, ali s obzirom na to da joj je nalog privatan, očigledno da je ne zanima slava i da svoju intimu želi da sačuva za sebe.