Ljubavni život Bena Afleka (49) obeležile su dve Dženifer koje ne mogu biti različitije jedna od druge, a javnost ne može da se odluči kojoj je više naklonjenija.

Glumca je prvog osvojila pevačica Dženifer Lopez (52) koju je upoznao 2001. na setu filma "Gigli". Verili su se godinu dana kasnije, ali kada je došao red na venčanje, pomerili su ga i potstakli šuškanja o problemima u vezi. To se potvrdilo kada su 2004. službeno objavili da su raskinuli.

Većini je nepoznato da je Aflek upoznao Dženifer Garner (49) na setu filma "Pearl Harbor" kada je još bila udata za Skota Foleja i među njima se rodila hemija. Posao ih je spojio i dve godine kasnije na snimanju "Daredvila", ali on je bio s Lopez dok je Garner i dalje bila u braku, piše Story.hr.

dzenifer lopez i ben aflek
Shutterstock 

Aflek je čak svojevremeno priznao da se ljubav između njega i glumice rodila na drugom zajedničkom filmu, a nedugo zatim je objavio da je raskinuo veridbu s pevačicom.

Istovremeno se Garner razvela od Foleja. Ben se oženio s Dženifer u junu 2009. i dobili su ćerke Vajolet i Serafin Rouz kao i sina Sajmjuela. Razveli su se 2018.

dzenifer garner i ben aflek
Shutterstock 

Pre nekoliko meseci Ben je ponovno oživeo staru ljubav s Lopez što je iznenadilo javnost, a zanimljivo je da pevačica i njegova bivša supruga ne mogu biti različitije. Naime, Lopez voli pažnju javnosti, koja Afleku smeta, pri svakom izlasku iz kuće.

Pevačica se trudi da izgleda što bolje dok paparaci slikaju njene fotografije i gotovo nikada nije u istoj kombinaciji. To se možda dogodi jedino kada nosi helanke i ide u teretanu. Ne nosi čak ni običnu flašu vode nego skupocenu, optočenu dijamantima i ima ih nekoliko.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I Instagram, na kojem je prati 180 milijuna ljudi, od Džej Lo je besprekoran, pun njenih laskavih fotografija za koje se nedavno otkrilo koliko ih fotošopira, pogotovo one u kupaćim kostimima.

dzenifer lopez
Instagram 

Garner je njena potpuna suprotnost i možemo često da je vidimo u ležernim izdanjima poput farmerki i obične majice. Glumica je nedavno viđena u Santa Moniki kako obavlja obaveze u kućnim papučama. Bila je u društvu jedno od troje dece kao što to obično i jeste slučaj kada je paparaci uslikaju.

dzenifer garner
Instagram 

Glumica je jako posvećena ćerkama i sinu, a oni su joj na prvom mestu što se može videti. Instagram, na kojem Garner prati više od 11 miliona ljudi, takođe ju prikazuje u opuštenim izdanjima. Snima se kako kuva, druži s decom i obavlja razne poslove u svom dvorištu.

dzenifer garner
Instagram 

Očito je i da glumica ne mari za fotošop i uređivanje svojih objava koje deli na Instagramu za razliku od Lopez. Ipak, kada je to potrebno, naravno, Garner se sredi za crveni tepih.

U galeriji pogledajte još neka izdanja njih dve i sami procenite koja je po vašem mišljenju bolja:

Instagram Dženifer Lopez i Dženifer Garner