Od momenta kada su obnovili vezu, javnost budim okom prati svaki korak Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Par se retko razdvaja, a čak su i razgledali kuće u blizini kako bi što pre otpočeli zajednički život. I dok su na crvenom tepihu blistali, a oko njih sve "pucalo" od ljubavi, krenula su i šuškanja da nije baš sve toliko bajno u njihovom odnosu.

Problem su Benove stare kockarske navike koje izluđuju Dženifer, a glasine da je došlo do "nevolja u raju" podgrejalo je i to što se par nije mogao videti zajedno već skoro 2 nedelje iako su u istom gradu.

dzenifer lopez se nije videla sa benom dve nedelje
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, oboje imaju snimanja, pa je logično da ne mogu biti zajedno svakog bogovetnog dana, ali od momenta kada su ponovo počeli da se zabavljaju pa sve do sada, nikada nije prošlo ovoliko da se ne vide.

Takođe, Dženifer nije bila ni aktivna na Instagramu već nedelju dana te su svi ubeđeni da nešto debelo ne štima.

Latino divu sada su paparaci prvi put uslikali kada je krenula na doručak kod svog dečka, a zbog smrknutog izraza lica mnogi su komentarisali da izgleda kao da joj se baš i ne ide kod Bena.

dzenifer uslikana smrknutog lica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da li je u pitanju samo prolazna kriza u njihovom odnosu, ili je ovo zaista početak kraja "Benifera" ostaje da vidimo, a kako su izgledali donedavno pogledajte u galeriji ispod:

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina