Dženifer Lopez prvi je put pred oltar stala u februaru 1997. godine, a njen tadašnji izabranik bio je Ođani Noa. Par bi ovih dana proslavio 24. godišnjicu braka da nije došlo do razvoda.

Ođani Noa nekada je bio u braku s najpoželjnijom ženom sveta, a danas pokušava da živi daleko od očiju javnosti. Noa je davne 1997. godine stao pred oltar s Dženifer Lopez, a latino zvezdi to je bio prvi brak.

Kubanac koji je nekada radio kao konobara došao je do karijere glumca. Na društvenim mrežama često se hvali zdravim stilom života, a ima nemali broj obožavateljki zahvaljujući svom isklesanom telu. 46-godišnjak redovno svojim fanovima otkriva gde je i šta radi. Čini se da mu u životu dosta dobro ide, a već dugo godina se nije oglasio po pitanju svoje bivše supruge.

Latino divu Ođani je upoznao u Miamiju, gde je radio u restoranu Glorije Estefan. Upravo na tom mestu šarmirao je Dženifer i otpočeli su vezu. Nakon nekoliko meseci stali veze su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se ubrzo raspao. Nakon samo godinu dana, tačnije u januaru 1998. supružnici su rešili da se razvedu.

"Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila triput. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim", rekla je nedavno Lopez.

Nakon rastave Ođani je pokušao da ostvari karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova. Takođe se oprobao i kao producent. Nameravao je da objavi i knjigu o svom braku s latino divom, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i uspela da ga spreči u toj nameri.

Nakon Noe udala se za plesača Krisa Džada u septembru 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za glumca Bena Afleka, verila se u novembru 2002. godine, ali nikada nisu stali pred matičara. Godine 2004. udala se za pevača Marka Antonija, s kojim je dobila blizance, a njihov brak potrajao je do 2012. godine.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
Shutterstock 

Dženifer Lopez danas je u srećnoj vezi s Aleksom Rodrigezom, za kog se verila u martu 2017. godine. Par planira pred oltar čim mere zbog pandemije korona virusa to dopuste.