Aleks Rodrigez, bivši profesionalni bejzbol igrač koji je trenutno poznatiji kao bivši verenik Džej Lo još jednom je pokazao kako zna da se našal na svoj račun, a osim toga, otkrio je šta može da bude razlog njegovog raskida s latino divom koja je ponovo u vezi s Benom Aflekom.

Naime, on je gostovao je u studiju FOX-a kada su on i ostali voditelji počeli da komentarišu igrače Tampa Bej Rajsa koji su nonšalantno usred utakmice na klupi počeli da jedu kokice.

"Ovo nije prvi put da ljudi jedu kokice usred utakmice", rekao je voditelj Kevin Burkhard.

Ubrzo nakon tih scena, na ekranu se pojavio stari snimak na kojoj poznata američka glumica Kameron Dijaz hrani svog tadašnjeg dečka Aleksa tokom utakmice. Snimak je star više od 10 godina.

Aleksa je ovo očigledno zabavilo i prihvatio je šalu na svoj račun rekavši: "Možda sam zato solo".

Svi u studiju su se glasno najemjali, ali zaista ostaje pitanje da li je Aleksov odgovor imao ikakve veze s dramatičnim raskidom veze s Dženifer Lopez.

aleks rodrigez i dzenifer lopez
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, obožavatelji slavnog para ostali su u šoku saznanjem da je nakon gotovo četiri godine vezi i veridbi latino dive i Aleksa Rodrigeza došao kraj, ali upućeniji tvrde da je ta veza već mesecima bila u problemima. Šuškalo se i kako je Aleks varao svoju tadašnju verenicu.