Pevačica i glumica Dženifer Lopez radi punom parom, a nakon kratke pauze posle završetka snimanja romantične komedije "Shotgun Wedding", tokom koje je imala muzičke nastupe, opet se vratila na filmski set.

Ovoga puta snima Netfliksom triler "The Mother" u kojem glumi ubicu, a sada su isplivale i prve fotke sa seta u Vankuveru na kojima je Džej Lo neprepoznatljiva.

Paparaci su je ulovili dok je snimala scenu u kojoj izlazi iz prtljažnika aviona, s vunenom kapom na glavi i sunčanim naočarima, obučena u široku jaknu i pantalone s džepovima.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da je reč o latino divi, vidi se jedino na fotkama na kojima nema naočare, a za film je i potamnela kosu, a takođe je stavila i ekstenzije.

Lopez je zvezda filma, a vodeće uloge imaju Džozef Fajns i Omari Hardvik. Završetak snimanja previđen je za januar sledeće godine, ali još nije najavljeno kada će film biti dostupan za gledanje na Netfliksu.

Inače, Dženifer zadnjih meseci retko imamo priliku da vidimo odvojenu od glumca Bena Afleka s kojim je obnovila vezu nakon 17 godina. Par koji je svojevremeno stekao nadimak Benifer upoznao se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004. godine.

Ben se nakon raskida s Lopez venčao s koleginicom Dženifer Garner s kojom je dobio troje dece, ali 2018. godine su se razveli.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pomirili nakon 19 godina od raskida.

Džej Lo je bila udata za pevača Marka Entonija s kojim je dobila blizance, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine još uvek ih veže blisko prijateljstvo.

Nakon toga je četiri i po godine bila u vezi s Aleksom Rodrigezom, za kojeg se takođe verila, a raskinuli su malo pre nego što se saznalo da se vratila Benu.