Ako ste se ikada zapitali koliko "koštaju" određeni delovi tela najpoznatijih ličnosti, da li biste se začudili kada bismo vam rekli da je Dženifer Lopez svoju zadnjicu osigurala na 300 miliona dolara?

Ipak, taj trend je u svetu doživeo vrhunac, a samim tim sve veći broj ličnosti odlučuje se za ovaj korak. Da li su osigurani delovi tela ujedno i njihovi najlepši aduti, presudite sami.

Madona

madona
printscreen/instagram 

Kraljica popa je poznata po tome što obožava svoje poprsje. Često je isticala koliko je ponosna na izgled svojih grudi, koje je osigurala na dva miliona dolara.

Hajdi Klum

Odmah na početku svoje karijere, Hajdi Klum je odlučila da svoje noge osigura na milion i po funti. Ta cifra nije slučajna. Hajdi je otputovala u London kod tima stručnjaka koji su izvršili procenu njenih nogu. S obzirom na to da Hajdi na jednoj nozi ima ožiljak, jedna noga supermodela vredi više od druge i to za 130.000 funti.

Dejvid Bekam i Kristijano Ronaldo

dejvi bekam
Wanted 

Zbog svojih profesija, popularni fudbaleri osigurali su svoje noge na 70 i 144 miliona dolara.

Maraja Keri

maraja keri
Instagram 

Pevačica je osigurala svoje noge i glas na milijardu dolara. Tim povodom, njen PR tim je za medije jednom prilikom saopštio da Maraja mora uvek da bude oprezna i da je to razlog ovakvog osiguranja.

Dženifer Lopez

dzenifer lopez
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako to u javnosti nikada nije komentarisala, latino diva je svoju zadnjicu osigurala na čak 300 miliona dolara!

Džulija Roberts

Svi znaju da je glumica oduvek dobijala mnoštvo komplimenata na račun osmeha. Da li protiv uroka ili ne - ne znamo, ali Džulija je svoj osmeh osigurala na 30 miliona dolara.