Holivudski miljenik žena, Bred Pit snimljen je na setu svog novog filma "Babylon" čije je snimanje u toku, a sudeći po paparaco fotografijama glumac izgleda bolje nego ikad i u sjajnoj je formi.

57-godišnji Bred na snimanju je nosio sivu košulju i tamne pantalone, dužu zalizanu frizuru i brčiće, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočara.

Bred je i ranije imao dugu kosu, ali primetili smo da dugo nije imao ovakvu frizuru, kao i brčiće koje su mnogi komentarisali. Ono što se da primetiti je to da glumac izgleda veoma dobro, a fanovi kažu "da ne stari i da nema sede".

Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bred Pit

Kasnije se preobukao u filmski kostim koji je uključivao belu košulju i prsluk s leptir mašnom, što mu je dalo dodatnu dozu šarmantnosti.

Film koji snima delo je reditelja Damiana Chazellea koji je radio i na hitu "La La Land", a osim Breda u filmu će se pojaviti i Margot Robi, a radnja je prema pisanju The Hollywood Reportera smeštena u zlatno doba Holivuda, odnosno kraj 1920-ih godina i bavi se nemim filmom.

bred pit i andjelina dzoli
Shutterstock 

Iako Bred nastavlja da radi punom parom izgleda da se brakorazvodnoj parnici sa Anđelinom Džoli ne nazire se kraj ni nakon pet godina. Džoli je sada uputila optužbe na račun Pita koje su isplivale u javnost, a doznalo se i da žestoko spore oko raspodele imovine.