Da je Bred Pit veliki zavodnik znaju i ptice na grani.

Lista bivših devojka ovog holivudskog zavodnika je i te kako duga, a pored zvučnih imena kao što su Dženifer Aniston, Anđelina Džoli i mnoge druge, sada se saznalo za još jednu njegovu ljubav, koja je bila, po rečima očevidaca - vanvremenska, luda i nezaboravna.

Pit je na kraju priče završio slomljenog srca, a kriva je bila niko drugi do tada poznata novinarka i voditeljka Paula Jets.

Tajna je čuvana 21 godinu, jer ju je navodno malo pred smrt poverila svom prijatelju koji je to obelodanio tek sad, u knjizi koju piše o njoj. Geri Agar Fenel koji je bio i PR Jetsove rekao je da su svi znali da su njih dvoje u nekakvoj šemi, ali da niko nije znao koliko je to ozbiljno.

paula jets nekad
Rudi Keuntje / Zuma Press / Profimedia 

"Bred je zaprosio Paulu. Taj prsten bio je njegov dokaz posvećenosti i ljubavi. Obožavao ju je. Sećam se da se paula uvek smejala kada je pričala o Pitu. Bila je srećna", rekao je Geri za Daily Mail.

Međutim, u njen život tada je ušao Bob Geldof, a Pit je uskoro postao prošlost. 

Inače, Jetsova je preminula pre 21 godinu od predoziranja, a noć pred tragičan događaj videla ju je tada mlada pevačica Lili Alen.

"Svi su bili dobro raspoloženi to veče. Slušala se dobra muzika, jela dobra klopa. Paula je došla i ko je mogao znati da će to biti njen poslednji obrok", pisala je u svojoj biografiji lili i dodala:

"Pojavio se taj dečko. Znali smo da je diler heroinom. Otišli smu zajedno, bio je to tužan prizor".

Jetsova je inače bila poznata kao velika zavodnica svojevremeno.

Koliko je bila fatalna svedoči i to što je sa njom bio glumac Rupert Everet koji je bio deklarisani gej i to dok je još bila u braku sa Bobom Geldofom.

"Mislim da sam bio zaljubljen u Paulu, a njenog muža jednostavno sam ignorisao. Dugo smo bili vrlo, vrlo bliski, ona je osoba koju sam obožavao. Stvarno sam je obožavao", priznao je glumac.

paula jets preminula je od predoziranja u 41 godini
JM Enternational / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ko je bila Paula Jejts?

Zanosna plavuša, nemirnog duha pratila je londonsku muzičku scenu i vodila televizijske emisije "The Tube" i "The Big Breakfast", a britanske zvezde intervjuisala je u krevetu.

paula jets u the tube
printscreen/youtube/screenocean 

Njen brak s Bobom Geldofom raspao se sredinom devedesetihkad je upoznala frontmena kultnog benda INXS. Privlačnost između Majkla Hačensa i Paule bila je tolika da se mogla "seći nožem". Kad su se spetljali, ostavila je sve, celi život koji je izgradila u Londonu kako bi bila s Hačensom, a nakon što je izvršio samoubistvo gušenjem, 1997. u hotelskoj sobi u Sidneju, (postoje indicije kako je roker žrtva auto-erotskog gušenja koje je navodno voleo da praktikuje) bila je očajna.

paula jets ostavila je boba geldofa zbog majkla hacensa
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nije se mogla nositi sa smrću muškarca kojeg je, čini se, najviše volela, sve više je posezala za drogom, tako da se naposletku, u 41. godini predozirala heroinom, ostavivši iza sebe kćerke Pičiz i Piksi koje je dobila u braku s Bobom Geldofom i malenu devojčicu Tajger Lili iz veze s Hačensom.