Jedan od najomiljenijih i najpopularnijih parova Holivuda za većinu su bili Bred Pit i Dženifer Aniston, a kada je objavljeno da se razvode mnogi fanovi su bili razočarani i iznenađeni.

Dženifer Aniston i Brad Pit, neki bi rekli par iz snova, punili su naslovne strane medija širom sveta. Davne 2000. godine 29. jula rekli su sudbonosno "da" jedno drugom, a krah njihovog braka desio se 2005. godine kada je glumac odlučio da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sa partnerkom iz filma "Gospodin i gospođa Smit", Anđelinom Džoli.

Da su ostali zajedno, zlatni par Holivuda bi danas slavio 21. godišnjicu braka, međutim stvari su dosta drugačije. S obzirom na to da su već neko vreme oboje slobodni, obožavaoci širom sveta nadaju se njihovom pomirenju. Međutim Dženifer Aniston i Bred Pit nikada se javno nisu oglašavali povodom toga.

Prisetili smo se detalja veze nekada najpopularnije para Holivuda.

Najveću facu Holivuda i omiljenu slatkicu s malih ekrana 1998. godine upoznali su njihovi agenti sredivši im sastanak "na slepo".

"Znali smo od prvog susreta da je to to. Ceo sastanak je bio predivan i sve nam je došlo jako prirodno", ispričala je Dženifer svojevremeno medijima.

bred pit i dzenifer aniston
Shuterstock 

Godinu kasnije, tačnije u septembru 1999. godine debitirali su zajedno na crvenom tepihu na dodeli Emi nagrada. Ceo svet je odmah poludeo za njima, a iste godine objavili su i da su vereni.

Na Stingovom koncertu u Njujorku oboje su gostovali, a upravo je na pozornici Dženifer prvi put pokazala svoj verenički prsten. Krajem jula 2000. godine par je izrekao sudbonosno da na luksuznoj ceremoniji u Malibuu.

Aniston je u to vreme bila najveća zvezda serije "Prijatelji", a sa suprugom se pojavila na malim ekranima upravo u kultnoj sceni. Njegov lik, Vil, mrzeo je Rejčl Grin, a tom epizodom producenti su napravili pun pogodak. Činilo se kao da im nema kraja, a delovali su zaljubljenije nego ikada.

dzenifer aniston u seriji prijatelji
Youtube 

Godinama su blistali na crvenim tepisima i delovali su kao da ih ništa ne može rastaviti, ali onda je Brad 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznao Anđeli Džoli.

Voljeni holivudsi par se razišao pred očima javnosti, a svi su te 2005. godine čekali da se Dženifer oglasi o njegovom neverstvu. U medijima su kružile i priče da je Bred varao Dženifer sa Anđelinom dok su još bili u braku, kao i da se Anistonova teško izborila sa njihovim razvodom.

"On sam odlučuje o svemu i može da radi šta god želi. Rastali smo se, a možete videti i zašto", rekla je Dženifer tada.

bred pit i andjelina dzoli u filmu gospodin i gospodja smit
Youtube Gospodin i gospođa Smit

Brad i Anđelina 2006. godine dobili su svoje prvo biološko dete, a danas zajedno imaju ukupno šestero dece. Venčali su se tek 2014. godine na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, ali njihov brak nije bio dugog veka. Godinu dana kasnije i Dženifer je drugi put stala pred oltar, i to s Džastinom Teruom, ali ni oni nisu dugo izdržali zajedno zbog Bred Pita.

U septembru 2016. godine Anđelina Džoli je predala zahtev za razvod, a još danas pune medije zbog borbe za starateljstvo nad decom.

Pričalo se i da će se Pit pomiriti sa Dženifer Aniston, a nekadašnji par je govorio kako su samo dobri prijatelji.
Zajedno su proslavili Dženiferin 50. rođendan pre dve godine, a u novembru 2020. podstakli su glasine da su zajedno zbog prisnog odnosa na SAG nagradama. Ipak, svako je išao svojim putem, a kako kažu, u dobrim su odnosima.

U galeriji pogledajte zajedničkih fotografija Bred Pita i Dženifer Aniston:

Shutterstock, Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia Dženifer Aniston i Bred Pit