Od razvoda Dženifer Aniston (51) i Bred Pita (57) prošlo je 16 godina, ali njihova ljubavna priča i dan danas je često tema medija.

Američka glumica bila na vrhuncu popularnosti briljirajući u čuvenoj seriji "Prijatelji", dok je Bred bio san mnogih njenih koleginica ali i žena širom planete. Upoznali su se spletom  čudnih okolnosti, a spojili su ih njihovi menadžeri. Orgnizovali su im sastanak na slepo, smatrajući da su stvoreni jedno za drugo i nisu pogrešili.

Nedavno je dobio Oskara za ulogu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Holivudu," a sada mu se smeška i Emi
Profimedia Nedavno je dobio Oskara za ulogu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Holivudu," a sada mu se smeška i Emi

Mesec dana kasnije, Bred je zaprosio Dženifer, a glumica se prstenom pohvalila u bekstejdžu Stingovog koncerta. Venčali su se tokom leta 2000. godine u Malibuu, a ceremonija je koštala  milion dolara. Posle pet godina braka, iznenadili su svet odlukom o razvodu, a posle 16 godina, zanimljivost iz njihovog nekadašnjeg ljubavnog odnosa, otkriva britanski tabloid Daily Star.

Naime, Dženifer je naterala svog bivšeg supruga na dugih devet meseci apstinencije.

"Dženfier se navodno plašila da će im seks pokvariti odnos i zato nije želela da žuri. Smatrala je da je to najmudrija odluka koju je mogla doneti. Zamislite da Bredu Pitu kažete da mora čekati na seks", ispričao je izvor blizak bivšim supružnicima za The Mirror.

Strani mediji takođe pišu kako je glumački par prvi put imao seksualni odnos tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, na Dan zaljubljenih 1999.godine, samo pet meseci pre nego što su izgovorili sudbonosno "da".

DA LI JE REALNO DA JE DŽENIFER OVO TRAŽILA OD BREDA PITA? Isplivao detalj s početka veze i niko ne veruje da je ISTINA
Shutterstock 

"Odmah smo znali da smo pronašli nešto posebno jedno u drugome. Bili smo nerazdvojni već od drugog dejta. Bio je to jedan od onih čudnih emocija kad jednostavno znaš da je to to, kao da nam je bilo suđeno", govorila je glumica u vreme najveće ljubavi sa kolegom.

Iako par nikad nije ni potvrdio, a ni demantovao tvrdnje o devetomesečnoj apstinenciji, Bred je u jednom intervjuu otkrio pikanteriju iz njihovog intimnog života.

"U njenom domu na Beverli Hilsu imali smo ogromnu mramornu kadu. Dok sam uređivao kupatilo, svakakve stvari su mi dolazile u misli. Pretpostavljam da mi je um tada bio prilično prljav ", rekao je 2001. godine u intervjuu za magazin W. Razvod je bio bolan, ali bivši supružnici su danas u dobrim odnosima.

DA LI JE REALNO DA JE DŽENIFER OVO TRAŽILA OD BREDA PITA? Isplivao detalj s početka veze i niko ne veruje da je ISTINA
Shutterstock 

"Apsolutno se divim Bredu i ponosna sam na njega. Međusobno se poštujemo i cenimo. Ništa ne traje zauvek, pa ni bajke, teško je u to verovati, prevelik je to pritisak", rekla je Dženifer nakon bračnog brodoloma, u trenutku kad je Pit već bio u ozbiljnoj vezi sa Anđelinom Džoli (45).

Bred je tada bio raskinuo veridbu sa Gvinet Paltrou, a nekoliko meseci kasnije započeo je vezu sa Dženifer. Prvi put u javnosti zajedno su se pojavili na dodeli Emi nagrada 1999. godine. Džen i Bred su sada u sjajnim odnosima. Ima indicija da su i nešto više od prijatelja.