Jedan od najomiljenijih i najpopularnijih parova Holivuda za većinu su bili Bred Pit i Dženifer Aniston, a kada je objavljeno da se razvode mnogi fanovi su bili razočaranii i iznenađeni. 

Nakod razilaženja sada već davne 2005. godine njihov odnos je bio pod velom misterije, a Anistonova je nedavno gostijući kod Hauarda Stena otkrila detalje njihovog odnosa nakon razvoda.

S obzirom na to da su već neko vreme oboje slobodni, obožavaoci širom sveta nadaju se njihovom pomirenju. Međutim Dženifer Aniston i Bred Pit nikada se javno nisu oglašavali povodom toga.

bred pit i dzenifer aniston
Shuterstock 

Hauard nije mogao da propusti priliku, te je upitao Dženifer o situaciji koja se dogodila nedavno, kada se sa bivšim suprugom Bredom našla na istoj sceni.

- Bred i ja smo prijatelji, često razgovaramo i nema ničeg neobičnog u tome, osim što svi pokušavaju u našem odnosu da vide nešto više od toga - otkrila je glumica, te tako stala na kraj glasinama o pomirenju.

Podsetimo, Dženifer i Bred bili su u ljubavi od 2000. do 2005. godine, kada je glumac odlučio da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sa partnerkom iz filma "Gospodin i gospođa Smit", Anđelinom Džoli.

bred pit i dzenifer aniston
Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia 

U medijima su kružile i priče da je Bred varao Dženifer sa Anđelinom dok su još bili u braku, kao i da se Anistonova teško izborila sa njihovim razvodom.

andjelina dzoli i bred pit
- / Backgrid USA / Profimedia