Madona Luiza Veronika Čikone proslavila se 1983. godine albumom "Madonna", a već sledećim albumom, "Like a Virgin", bila je prva na američkoj top listi.

Kraljica popa, kako je mnogi nazivaju ima impresivnu karijeru, hitove koje milioni božavaju, ali uprkos tome u poslednje rveme pažnju privlači svojim izgledom, umesto pesmama.

U 63. godini ima zategunto telo na kom joj mnogi zavide, ali to se ne može reći i za njeno lice. Naime, pevačica je već neko vreme na meti kritika fanova, jer mnogi smatraju da se ponaša skandalozno, kao i da još skandaloznije izgleda.

Ona je decenijama je bila apsolutna kraljica transformacija, ali sada je, slažu se i najvatreniji fanovi, preterala.

Madona izgleda kao potpuno druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža, ali i paparaco, neobrađene fotografije.

madona danas
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

Znamo da pop ikona obožava vežbanje, da godinama radi održavanju vitalnosti i prolongiranju mladosti, međutim, ako je verovati poslednjim prizorima Madona više ne može normalno da se nasmeje.

madona na instagramu
Instagram 

"Unakazila si se", "Zašto si to uradila svom licu", "Izgledaš kao vanzemaljac", "Kao da nije ljudsko biće na slikama!", "Ličiš na voštanu figuru", "Jezivo izgleda", "Da se čovek uplaši", samo su neki od komentara na račun Madoninog izgleda. Kako je tokom svih ovih godina izgledalo njeno transforimisanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Madona nekad i sad

- Čini mi se da Madona koristi botoks. Njeno čelo i područje oko očiju je neprirodno ravno, pogotovo uzmemo li u obzir njene godine. Verovatno je imala i fejslifting i transplantaciju masnog tkiva. To se vidi po predelu ispod očiju - rekao je pre nekoliko godina dr. Andru Daglas, esetski hirurg.

Ipak, kraljica pop je nekad bila izričiti protivnik plastične hirurgije, međutim to se promenilo.

- Nikada se ne bih podvrgla estetskoj hirurgiji. Odvratna mi je i sama pomisao da te neko uspava, pa onda nožem nasrne na tebe, da bi te ulepšao. Svoj izgled dugujem genima i zdravom načinu života, izjavila je Madona pre tri godine i tako izazvala podsmehe brojnih estetskih hirurga, ali i javnosti.