Iako ima 64 godine, popularna pevačica ima savršenu liniju. Zbog operacija koje je imala na licu, često je na udaru kritika, ali na njeno telo niko ne ostaje imun.

Pop kraljica Madona je na specijalnom režimu ishrane godinama, koji je za nu napravio njen lični trener i nutricionista.

Ova dijeta daje rezultate, ali ne preko noći. Za sedam dana je moguće izgubiti 1 kilogram, ali je najzdravija varijanta i obećava da se kilogrami neće vratiti. Značajnije rezultate ćete primetiti nakon mesec dana.

Ovo najpreporučljiviji način mršavljenja, posebno ukoliko želite da zadržite novu liniju. Osnovno pravilo glasi, unosite masti, proteine i ugljene hidrate u odnosu 30:30:40.

Ugljeni hidrati moraju biti složeni, a to su povrće, voće, integralne žitarice, a ne oni loši poput belog hleba, belog pirinača, brze hrane, šećera i testenina.

Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju osećaj zadovoljstva. Na kofein zaboravite, a da bi ste održali zdrav odnos (masti, proteini, ugljeni hidrati), jedite punu šaku proteina, a ugljenih hidrata duplo više. Prelive za salate i ulja koristite umereno.

madona u 7 deceniji ima top figuru
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Primer menija

Doručak: tost sa dva belanceta i jednim jajetom; jabuka, narandža ili kruška

Ručak:pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza.

Večera: jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili krta junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira.

Vežbanje

Što se fizičke aktivnosti tiče, potrebno je da izdvojite sat vremena 3 puta nedeljno. Idealan trening se sastoji od pola sata kardio programa, 20 minuta vežbi snage i vežbi za oblikovanje i 10 minuta istezanja.

shutterstock_35501554.jpg
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!