Pevačica Madona ovih dana provodi se u Italiji gde je i proslavila svoj 63. rođendan. Kraljica popa je u društvu prijatelja, dece i 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Vilijamsa slavila rođendan, a na Instagramu je objavila niz fotografija da pratiocima pokaže kako se provodi.

"Neka rođendanske igre počnu", napisala je ona u opisu objave, a njene slike su očekivano privukle veliku pažnju..

Društvo je jelo sladoled, gledali su film, a naposletku su uživali u večeri. Sa obožavaocima je podelila i video na kojem se vidi kako društvo privatnim avionom leti u Italiju, Madona sama sebi peva pesmu Srećan rođendan, šeta s dečkom držeći se za ruke, uživa s društvom na slavljeničkoj večeri i na većini snimaka liže sladoled.

Ipak, ono što privlaači najviše pažnje poslednjih meseci kada je u pitanju Madona je njen izgled.

Pevačica je već neko vreme na meti kritika fanova, jer mnogi smatraju da se ponaša skandalozno, kao i da još skandaloznije izgleda.

madona slavi rodjendan
Instagram 

Ona je decenijama je bila apsolutna kraljica transformacija, ali sada je, slažu se i najvatreniji fanovi, preterala.

Madona izgleda kao potpuno druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža.

madona
Instagram 

Previše botoksa, plastične operacije i preterana zloupotreba filtera dovela su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, gotovo da he reč o potpuno drugoj osobi.

madona
ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Znamo da pop ikona obožava vežbanje, da godinama radi održavanju vitalnosti i prolongiranju mladosti, međutim, ako je verovati poslednjim prizorima da više može normalno da se nasmeje.

"Izgledaš kao vanzemaljac", "Kao da nije ljudsko biće na slikama!", "Upropastila si se" "Ličiš na voštanu figuru", "Zašto to radiš sebi", "Jeziv izgleda", "Da se čovek uplaši", samo su neki od komentara na račun Madoninog izgleda. Kako je tokom svih ovih godina izgledalo njeno transforimisanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Shutterstock Madona nekad i sad