Naomi Kembel trebalo je 16. septembra da dođe u Beograd, ali je ta poseta odložena do daljeg zbog manekenkinog paničnog straha od koronavirusa.

Kako Kurir saznaje, ona je pomno pratila situaciju s brojem obolelih u našoj zemlji, pa kada je videla da se brojevi iz dana u dan rapidno povećavaju, odlučila je da ne dolazi u Srbiju, gde je već boravila pre četiri godine.

Naomi je u srpsku prestonicu trebalo da dođe u pratnji svog bliskog prijatelja Marka Bicarija, izvršnog direktora čuvenog modnog brenda "Gucci", koji je tom prilikom trebalo da ima pregovore o otvaranju prodavnice njihovog brenda u Beogradu na vodi. Iako su bili utanačeni svi detalji njenog boravka, koji je bio planiran kao tajni, ona je od puta odustala.

Bio je rezervisan jedan od najluksuznijih apartmana u poznatom beogradskom hotelu, a takođe je bilo spremno i 24-časovno obezbeđenje, što se i podrazumeva kada je u pitanju svetska zvezda njenog kalibra.

naomi kembel
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Naomi je inače poznata kao osoba koja se veoma plaši svih mogućih virusa i bolesti, a posebno vodi računa otkad je uz pomoć surogat majke postala roditelj devojčice. Ona je oduvek bila oprezna, pa je tako prošle godine svet obišao snimak na kome se vidi kako Naomi ima specijalne rituale kada putuje avionom. Ona je tada otkrila da sa sobom uvek nosi rukavice i vlažne maramice za dezinfekciju, kojima čisti sve oko sebe pre nego što sedne u avion.

- Očistite sve što dodirujete, sve što možete potencijalno da dodirnete, sve na šta stavljate ruke. Ovo radim svaki put kada uđem u avion. To je moje zdravlje i pomaže mi da se osećam bolje - rekla je ona jednom prilikom.

Osim slavne manekenke, u Beograd bi ovog meseca trebalo da doputuje i holivudska zvezda Silvester Stalone, iako njegov dolazak još uvek nije zvanično potvrđen.

silvester stalone
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S njim pregovori još uvek traju, pa ukoliko dođe do konačnog dogovora, on bi u Beograd došao kao specijalni gost Svetskog prvenstva u boksu, koje počinje 24. oktobra.

Stalone je od organizatora zahtevao da što neprimetnije dođe u Beograd, da ima lično obezbeđenje i vozača, ukoliko odluči da poseti neki restoran ili prošeta gradom. Tražio je naravno i luksuzan smeštaj, gde će biti odvojen od drugih gostiju, kako bi neometano mogao da izlazi i u ulazi u hotel.