Ne kaže se za džabe - jednom model, uvek model.

A Naomi Kembel upravo to i potvrđuje.

Iako ima 51 godinu, manekenka izgleda fantastično, a to duguje ne samo dobroj genetici već i rigoroznim dijetama, ali i redovnoj nezi i rutinama, kao i vremenu koje posvećuje samo sebi i kog se ne odriče čak ni sada kada je postala mama.

Pre manje od 4 meseca šokirala je svet informacijom da je postala majka, a nedavno je potvrdila za medije da je ćerkicu dobila uz pomoć surogata.

naomi kembel cerka
Instagram 

Nakon toga paparaci su je uhvatili prvi put u javnosti dok je šetala bebu u kolicima, a svi su bili saglasni da manekenka blista u novoj ulozi.

naomi kembel sa bebom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, svojom izjavom sada je izazvala bes na mrežama jer je u jednom intervjuu istakla da ju je majčinstvo umorilo, kao i da bi normalno funkcionisala mora da ima vreme samo za sebe.

Nedavno je odmor od obaveza potražila u luksuznom odmaralištu u kom nedelju dana košta "samo" 19.000 dolara, odakle je kačila fotografije na društvene mreže koje možete pogledati u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Naomi Kembel u odmaralištu

Kako kaže, sad je vreme da se "resetuje, reorganizuje i posveti samoj sebi, kako bi bila na visini zadatka u svemu što radi".

I dok neki nisu videli u tome ništa sporno, mnoge mame su se pobunile sa sličnim stavovima: "Ako se ona umorila sa hiljadu dadilja i pomoćnim osobljem, šta mi da kažemo?"

naomi kembel
PHBR / Backgrid UK / Profimedia 

Naomi se nije oglašavala ovim povodom, niti je ikad bila neko ko mari za tuđa mišljenja, a kako je i sama rekla, ćerkica je u sigurnim rukama, te ne sumnjamo da će i ubuduće raditi onako kako ona želi.