Ikona modnog sveta Naomi Kembel izgledala je bolje nego ikad dok je pozirala za novu kampanju. Njene neverovatne fotografije u toplesu u istorijskoj vili Necchi Campiglio u Milanu, bukvano su oborile internet.

Inače, Crna Pantera je nedavno priznala kako joj je za uspeh i svetsku slavu bilo potrebno mnogo žrtava u privatnom životu.

Kada je objavila da je postala majka u 51. godini super model Naomi Kembel je iznenadila ceo svet, a svi su se pitali kako, kada nije bilo nikakvih naznaka da je bila trudna.

Manekenka je ubrzo potvrdila ono u šta je većina sumnjala, a to je da je devojčicu na svet donela surogat majka.

naomi kembel u toplesu
Kith for Calvin Klein via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Nedavno je u javnost iznela istinu zbog koje su je mnogi osudili, istakavši da ju je majčinstvo umorilo, kao i da bi normalno funkcionisala mora da ima vreme samo za sebe.

Kako kaže, sad je vreme da se "resetuje, reorganizuje i posveti samoj sebi, kako bi bila na visini zadatka u svemu što radi".

I dok neki nisu videli u tome ništa sporno, mnoge mame su se pobunile sa sličnim stavovima: "Ako se ona umorila sa hiljadu dadilja i pomoćnim osobljem, šta mi da kažemo?"

Ipak, kako tvrdi tokom života se odricala svega zbog karijere, pa tako kaže da nikada nije pronašla ljubav. Ona je 1993. kratko bila verena za basistu grupe U2 Adama Klejtona, a potom za kontroverznog italijanskog preduzetnika Flavija Brijatorea. Bila je u vezi i sa Oskarovcem Robertom De Nirom.

Kith for Calvin Klein via Bestimage / Bestimage / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Naomi Kembel

Bilo kako bilo, jedno joj se ne može osporiti a to je da je sa svojih 51 godinom ostala je i dalje jedna od najpoželjnijih žena na svetu.