Italijanski tajkun Flavio Briatore inače je poznat kao veliki šmeker i zavodnik, međutim često se može videti u društvu svoje bivše supruge, 30 godina mlađom manekenkom Elizabetom Gregoraci, sa kojom je bio u braku od 2008. do 2017. godine.

Flavio, čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara, snimljen je s bivšom suprugom na plaži na ostrvu Sardiniji. Dok je Elizabeta uživala u igrarijama na vodi, sportu u kojem se na dasci skija na vodi, on je sve promatrao.

Manekenka je plenila pažnju paparaca u minijaturnom, crnom bikiniju u kojem je pokazala savršenu liniju, a vidno nije skidala osmeh s lica.

Inače, nekadašnji supružnici i roditelji 11-godišnjeg sina Nathana Falcoa koji je sigurno bio s njima na odmoru jer je to tako bilo svaki put dosad, izgledali su dobro raspoloženi kao što je uvek slučaj kad su zajedno u javnosti.

Iako provodi vreme sa ženom, italijanski tajkun je od prošlog leta u vezi sa 47 godina mlađom manekenkom Marijom Ludoviko Kampano. Kako prenose italijanski mediji, upoznali su se jedne noći i zaljubili se na prvi pogled, a njene fotografije pogledajte u galeriji:

screenshoot/ instagram Marija Ludoviko Kampano sadašnja devojka tajkuna

S njima nije bila tajkunova mlada devojka, 25-godišnja manekenka Marijom Ludoviko Kampano, s kojom je u vezi od prošlog leta. Flavio je pre nje ljubio još mlađu dvadesetogodišnju studentkinju prava Benedetu Bosi, a na listi njegovih bivših su i Naomi Kembel, Hajdi Klum, s kojom ima i 17-godišnju ćerku Leni.

flavio briatore i hajdi klum
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Dok se Briatore hvali svojim ljubavnim životom i samo menja mlađane lepotice i modele, njegovoj bivšoj supruzi ugovor brani da pokaže novog dečka.

Krajem prošle godine Elizabeta je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s milionerom, po kojem tri godine nakon razvoda ne sme biti u javnosti sa novim frajerom. Od Flavija se službeno razvela 2018. godine, a da je prekršila ugovor morala bi da plati vrlo visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga je ne viđamo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar", rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi sve to vreme, ali je strogo pazila da je niko ne fotografiše.

"Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro", izjavila je Gregoraci. Kako bivši supružnici uživaju na plaži pogledajte u foto galeriji:

PIERPAOLO FERRERI / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Flavio Briatore i bivša supruga Elizabeta