Italijanski tajkun Flavio Briatore inače je poznat kao veliki šmeker i zavodnik, a u svoj krevet uspeo je odvede najlepše žene sveta. Ovih dana proslaviće se 71. rođendan, a iz godine u godinu, njegove ljubavnice su sve mlađe i mlađe.

 Od prošlog leta, u vezi je sa manekenkom Marijom Ludoviko Kampano (24), a kako prenose italijanski mediji, upoznali su se jedne noći i zaljubili se na prvi pogled.

Međutim, to zasigurno nije njegova najmlađa partnerka. Pre nje bio je u vezi za dvadesetogodišnjom studentkinjom prava Benedete Bosi. Slike na kojima su u ljubavnom zanosu obišle su svet brzinom svetlosti, a činilo se da mlađanoj Benedeti razlika od 49 godina uopšte ne smeta. Upoznali su se u Milanu, ali romansa je traja samo par meseci.

flavio briatore
Photopress / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ljubav koja mu je najduže potrajala bila je ona s Elizabetom Gregorači, s kojom je devet godina bio u braku.

Krajem prošle godine Elizabeta je iznenadila sve kada je priznala da i nakon razvoda ima ugovor s Brijatoreom, po kom tri godine nakon razvoda ne sme da bude u javnosti s novim partnerom.

Prema tom ugovoru, u slučaju rastave Elizabeta se ne sme u medijima pojaviti s nekim drugim muškarcem. U supotnom bi morala da plati vrlo visoke penale.

Od Flavija se rastala 2017. godine, a u braku su dobili sina Nejtana. Ostali su u dobrim odnosima, a ispoštovali su sve što su se dogovorili kada su stali pred oltar.

- Ugovor je potpisala i zbog toga je ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar - rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti. Ona sama je priznala da je bila u vezi sve vreme, ali je pazila da je niko ne fotografiše.

- Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro - ispričala je Gregorači.

Flavio je inrigirao medije vezama sa poznatim manekenkama a među njima našla se i "crna mamba", Naomi Kembel.

flavio briatore i naomi kembel
Gromik Thierry/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nedugo nakon raskida sa Naomi, stupio je u vezu sa Hajdi Klum. U martu su ušli u vezu, a već u decembru Hajdi je bila trudna. Međutim, šesnaestogodišnju Leni upoznao je tek kada je devojčica imala 14 godina.